Annonce
Midtfyns Posten

Bedstevolley, badminton og tæppecurling i Midtfyns Fritidscenter

Eksempler på aktiviteterne til seniormotion efter den fælles opvarmning er: Gymnastik, ringo, bedstevolley, badminton, skumtennis, hockey og der er også tæppecurling. Arkivfoto
Onsdag 18. september begynder en ny sæson med idræt om dagen i Midtfyns Fritidscenter. Målet er at få sved på panden og hygge sig sammen.
Annonce

Faaborg-Midtfyn Kommune: Det er veldokumenteret, at flere og flere seniorer og andre med behov for tilpasset idræt og bevægelse, ønsker at være fysisk aktive. Mange i denne gruppe har desuden mulighed for at være aktiv i dagstimerne, hvor der ofte er ledig tid i idrætshallerne. For at imødekomme denne gruppes behov er der i et samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn Kommune, Midtfyns Fritidscenter, Midtfyns Volleyball Klub og Ringe Gymnastikforening udviklet et aktivitetstilbud rettet mod denne gruppe.

Aktiviteterne blev i starten betalt med en bevilling af breddeidrætskommunemidler via Folkeoplysningsudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er blevet en succes, som nu er klar til start på den 9. sæson. Det er fortsat drevet videre i et samarbejde mellem Midtfyns Volleyball Klub og Ringe Gymnastikforening. Opstarten på den kommende sæson bliver onsdag 18. september kl. 14.30-16 i Midtfyns Fritidscenter.

Instruktører er Karen Jensen og Troels Rasmussen Sundstrup.

Annonce

Plads til alle

Aktiviteterne bliver tilpasset, så alle kan være med – uanset alder eller om man har dårlige led eller ondt i ryggen. Der vil blive tilbudt forskellige aktiviteter, også ud fra hvad deltagerne ønsker. Fokus er på, at alle får sig rørt, så man kan få sved på panden, hvis man vil. Eksempler på aktiviteterne efter den fælles opvarmning er: Gymnastik, ringo, bedstevolley, badminton, skumtennis, hockey og der er også tæppecurling.

Der vil i dialog mellem instruktører og deltagere blive arbejdet med at tilpasse aktiviteterne, så alle kan være.

Én eller flere gange i løbet af sæsonen aftales fælles kaffe – måske på "den gamle station". For hyggeligt samvær undervejs i forløbet er også vigtigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Annonce