Annonce
Midtfyns Posten

Bestyrelse valgt: Foreningen bag ny portal er nu stiftet

Sådan ser forsiden af hjemmesiden ud på Mitmidtfyn.dk, der er en fælles portal, der skal fortælle om det midtfynske område. PR-foto
Den første bestyrelse for foreningen bag MitMidtfyn er blevet valgt.
Annonce

Midtfyn: Den nye fælles platform for Midtfyn, hjemmesiden www.mitmidtfyn.dk, har været i luften siden den 13. november og foreningen bag er nu stiftet og har fået valgt sin første bestyrelse.

- Vi har brug for hinanden på Midtfyn for at forblive et attraktivt og dejligt område at bo, leve og arbejde i, og det er det, som den nye forening MitMidtfyn vil arbejde for, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

MitMidtfyn holdt onsdag den 27. januar stiftende generalforsamling, og disse otte blev valgt til bestyrelse: Annette Poulsen (formand), Simon Langeskov Jylov (næstformand), Max Ravn (kasserer), Stefan Mark Pedersen (sekretær), Gunnar Landtved, Anders-Peter Andersen, Lars Fredslund Hansen.

- Flere års forsøg på at skabe en forening som på tværs af egnen arbejder for et stærkere og samlet Midtfyn er nu en realitet, lyder det fra bestyrelsen i pressemeddelelsen.


Flere års forsøg på at skabe en forening som på tværs af egnen arbejder for et stærkere og samlet Midtfyn er nu en realitet.

Bestyrelsen for MitMidtfyn


Annonce

Otte lokalområder

Foreningen dækker de otte lokalområder Gislev, Hillerslev, Ringe, Krarup-Espe, Gestelev-Heden-Vantinge, Kværndrup, Rudme og Ryslinge, som tilsammen udgør ’Ringeegnen’. Midtfyn er dog et mere sigende område for de fleste, hvorfor navnet ’MitMidtfyn’ er valgt. Logoet afspejler de otte lokalområder, der er forskellige, men bindes sammen og styrkes af fællesskabet.

Af foreningens vedtægter fremgår det, at MitMidtfyn arbejder for at understøtte udviklingen af Midtfyn således, at hele området udvikler et stærkt fællesskab, som kendetegnes ved, at det i alle egne af Midtfyn forbliver et godt og attraktivt sted at bo, arbejde og leve.

Desuden arbejder foreningen for at være et koordinerende forum, der kan bidrage til at sikre udviklingen af Midtfyn, være talerør og styrke samarbejdet mellem de mange aktører på egnen, herunder foreninger, handel, erhverv og kommune.

Foreningen arbejder også på at fremme forståelsen og samarbejdet mellem foreningens medlemmer og at promovere Midtfyn eksempelvis via hjemmesiden www.mitmidtfyn.dk, forskellige bosætningsfremmende aktiviteter og deltagelse på events.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Se video og alle billederne: Velkommen tilbage! - Butiksdrivende blev overrasket med påskeliljer

Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Boost din by: Brugsen hjælper butikkerne i Ringe med stort beløb

Annonce