Annonce
Midtfyns Posten

Besværligt og bøvlet, ja - men løbsarrangør gik mod strømmen

Mens mange motionsløb er blevet aflyst, så gik Tarup-Davinde Løbet mod strømmen og sendte løberne ud i de smukke omgivelser. Foto: Tarup-Davinde Løbet
Trods corona blev motionsløbet Tarup-Davinde Løbet afviklet i det smukke naturområde.
Annonce

Tarup-Davinde: Mange steder er motionsløb blevet aflyst som en konsekvens af coronavirus, men sådan gik det ikke med årets udgave af Tarup-Davinde Løbet, der holdes hvert år den første søndag i september.

Arrangørerne bag løbet valgte at gå den anden vej og få løbet passet ind i de mange regler, restriktioner og generelle benspænd, som coronasituationen har medført.


Om det har været besværligt og bøvlet? Det har det helt sikkert, men den glæde, vi så blandt løberne, opvejede fuldt ud det hele, og vi glæder os til at se dem alle og mange flere næste år igen.

Thomas Hofstedt, løbsarrangør


Omkring 100 løbere var med, og de blev holdt adskilt i mindre grupperinger, hvor de blev mødt med handsker, sprit og mundbind, som normalt ikke hører til ved løbearrangementer, oplyser arrangøren i en pressemeddelelse.

Det var muligt at begive sig ud på tre ruter - tre, fem eller 10 kilometer. Foto: Tarup-Davinde Løbet
Annonce

Alt var modsat

- Vi bruger normalt en masse energi på at indrette vores stævneplads, så den indbyder til, at folk slår sig ned før og efter deres løbetur. Vi animerer også til, at tilskuere møder op og klapper, når vores løbere løber af sted og i mål. I år var alt modsat, og vores stævneplads var forvandlet til en terminal, hvor folk skulle komme umiddelbart før deres tur og gerne forlade den hurtigt efter, de kom i mål igen, siger løbsarrangør Thomas Hofstedt Nielsen i pressemeddelelsen.

- Vi kunne ikke på samme måde fejre vores vindere, og alt i alt var det noget helt andet, end vi plejer. Vi holdt dog fast i at tage udfordringen op, og rigtig mange løbere var os taknemmelige, og gav udtryk for glæden over at kunne løbe motionsløb igen, tilføjer han.

Netop glæden opvejede de ekstra besværligheder, som arrangørerne blev udsat for.

- Om det har været besværligt og bøvlet? Det har det helt sikkert, men den glæde, vi så blandt løberne, opvejede fuldt ud det hele, og vi glæder os til at se dem alle og mange flere næste år igen, siger Thomas Hofstedt Nielsen.

Fyns - måske - smukkeste motionsløb finder sted igen 5. september 2021.

Meget var anderledes - men modsat andre steder blev løbet afviklet. Foto: Tarup-Davinde Løbet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce