Annonce
Midtfyns Posten

Betal dit kontingent: Aarslev Boldklubs formand opfordrer til sammenhold

Normalt er der fyldt med liv på Aarslev Boldklubs baner, men de seneste uger har al træning og alle kampe været aflyst, og det gælder foreløbig frem til 10. maj. Arkivfoto: Kim Rune
Selv om der ingen aktiviteter er i klubben for tiden, skal kontingentet betales, understreger formanden for Aarslev Boldklub, Lars Bo Nielsen.
Annonce

Årslev: Coronakrisen har også påvirket Aarslev Boldklub, der med cirka 600 medlemmer er en af de større idrætsforeninger på Midtfyn.

Kontingentopkrævningerne er for nylig sendt ud, mens aktiviteterne ligger stille på grund af samfundets nedlukning.

- Vi havde fået nogle henvendelser om, hvorvidt man skulle betale, når der ikke var nogen aktiviteter i klubben. Men vi har ikke lavere udgifter, selv om der ikke er aktiviteter i øjeblikket, og vi har stadigvæk økonomiske forpligtelser, siger Lars Bo Nielsen, formand for Aarslev Boldklub.

- Så hvis folk vælger ikke at betale deres kontingent eller melder sig ud for at se tiden an, så risikerer vi at måtte trække et hold på grund af for få spillere, og i yderste konsekvens risikerer klubben at lukke, advarer formanden.

Foreløbig har coronakrisen betydet aflysning af et Øens Hold-stævne, som skulle have været afviklet den sidste weekend i marts.

- Det er en vigtig indtægtskilde for os. Det koster os cirka 100.000 kroner i mistede indtægter fra holdenes tilmeldingsgebyr, salg af sodavand og pølser og andet. Vi ved endnu ikke, om der er plads til at afvikle det på et senere tidspunkt, siger Lars Bo Nielsen.

Annonce

Ingen træning i klubben

Der er ikke meget liv på klubbens baner på Kirkevej for tiden.

- Klubben er lukket ned lige nu. Der er lukket i cafeteriet, og der er ingen drift, siger formanden.

Der bliver ikke trænet eller spillet kampe på Aarslev Boldklubs baner. Og dog.

- Vi har oplevet, at der er kommet folk med klubtøj, træningskegler og bolde. Det går ikke. Privatarrangeret træning på banerne er heller ikke tilladt, siger formanden.

Men han kan ikke gøre andet end at henstille til folk om at holde sig væk fra fodboldbanerne.

- Det er kommunens arealer, så vi kan ikke lukke det fuldstændigt af. Det er ikke os, der har hjemmel til at forbyde folk at komme der. Vi kan kun opfordre til, at man viser omtanke og bruger sin sunde fornuft. Vi minder folk om deres ansvar over for fællesskabet, siger Lars Bo Nielsen.

Han håber, at det snart bliver muligt at samles til fodbold igen.

- Det er også sundt for folks helbred og sociale liv at komme ud og røre sig. Men vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, siger formanden for Aarslev Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce