Annonce
Midtfyns Posten

Biblioteket på gaden - med graffiti, breakdance og rap

Der er workshops i Ringe med det odenseanske hip-hop kollektiv Crackhouse fredag den 10. juli. PR-foto
Annonce

Ringe: Som opvarmning til efterårets "Ud med sproget"-tilbud fejrer biblioteket gadens udtryksformer med besøg fra det odenseanske hiphop-kollektiv Crackhouse, som afholder workshops i rap, graffitikunst og breakdance fredag den 10. juli, oplyser Ringe Bibliotek i en pressemeddelelse.

Der kommer til at være tre workshops fordelt på dagen, hvor man kan deltage i en, to eller alle tre, alt efter, hvad man har lyst til.

Kl. 12.30-13.30: Workshop i graffiti med Hr. Værk.

Kl. 13.30-14.30: Workshop i breakdance med Marcus.

Kl. 14.30-15.30: Workshop i rap med Timur.

Dagen sluttes af med en koncert ca. kl. 15.30, hvor teamet fra Crackhouse vil optræde, hvor der er mulighed for open mic, hvis man har mod på det.

Hiphop er en kultur fra folket til folket. Derfor bestræber drengene sig på at det skal være så sjovt, omkostningsfrit og sidst men ikke mindst, så lærerigt som muligt. Alle kan være med uanset niveau, og man kan også bare komme og snuse lidt til kulturen, hvis man bare er nysgerrig på, hvad hiphop egentlig vil sige.

Har du lyst til at prøve kræfter med det, så kom forbi Ungekulturhuset i Ringe fredag den 10. juli kl. 12-16.30. Det er gratis at deltage og man behøver ikke tilmelde sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Midtfyns Posten

40-års jubilæum

Annonce