Annonce
Midtfyns Posten

Billetsalget er netop startet: Midtfyns Festivalen melder datoer ud for næste år

Mere end 1900 gæster lagde i år vejen forbi den genopståede Midtfyns Festival på Dyrskuepladsen i Ringe i maj. Foto: Luna Photo
Næste år finder Midtfyns Festivalen sted 21.-22 maj. Billetsalget er netop gået i luften.
Annonce

Ringe: Det store arbejde med at arrangere festival går nu i gang for folkene bag Midtfyns Festivalen. Det sker efter, hvad der i en pressemeddelelse beskrives som et vellykket, godt og konstruktivt møde 20. august. Arrangørgruppen er fulde af forventning til den kommende tid, hvor de får travlt med at arrangere den næste folkefest på Midtfyn.

- Efter et rigtigt positivt og konstruktivt udviklingsmøde 20. august ser vi frem til en utrolig travl tid, med masser af aktivitet og planlægning frem mod sommeren 2020, siger festivalens pressetalsmand, Alex Viberg i en pressemeddelelse.

- Vi har fået så mange nye input, at vi er sikre på at "din, min og vores festival", nok skal blive en lige så stor succes, som den var i år, tilføjer Alex Viberg.

Annonce

Billetsalget er i gang

Billetsalget til festivalen er netop skudt i gang. Og børn kan deltage til en særlig reduceret pris.

- Vi vil gerne lave en festival, der favner alle, samt gøre festivalen til en del af børn og unges sommertradition, som det var for børn, unge og voksne før den gamle lukkede efter 2003, forklarer festivalens talsmand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce