Annonce
Midtfyns Posten

Boost din by: Brugsen hjælper butikkerne i Ringe med stort beløb

175.000 kroner fra Ringe Brugsforening skal bruges til markedsføring og skabe mere synlighed for byens butikker. Fra venstre ses Christian Busch, formand for Ringe Brugsforening, Henrik Dalgaard, direktør for Superbrugsen Ringe og Mickael Simonsen, aktivitetsformand i Ringe Handelsstandsforening, ved legepladsen på Torvet i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Ringe Brugsforening rækker en hjælpende hånd til byens butikker og giver 175.000 kroner til Ringe Handelsstandsforening. Pengene er øremærket til markedsføring af byens butikker efter genåbningen.

Ringe: Butikkerne i Ringe får nu en hjælpende hånd til at komme på fode igen efter den lange coronanedlukning.

Ringe Brugsforening, der driver byens største butik, Superbrugsen, donerer 175.000 kroner til Ringe Handelsstandsforening. Pengene er øremærket til markedsføring af byens butikker.

- Vi har kunnet holde åbent hele tiden, og vi vil gerne støtte op om byens øvrige butikker. Vi synes, det er synd, at butikkerne har været tvangslukket, siger Henrik Dalgaard, direktør for Superbrugsen Ringe.


Vi vil gerne vise socialt ansvar og være med til at fastholde et levende butiksliv i byen.

Christian Busch, formand for Ringe Brugsforening


- Vi vil gerne vise socialt ansvar og være med til at fastholde et levende butiksliv i byen, siger Christian Busch, formand for Ringe Brugsforening.

- Det er ikke nødvendigt at køre til Odense og Svendborg for at handle. Man kan få stort set alt i Ringe med de mange forskellige butikker, vi har, og det er vigtigt at holde fast i. Det gavner også bosætningen, siger Christian Busch.

Annonce

Øget omsætning

Andre steder i landet har store butikker i Coop-familien som eksempelvis alle 67 Kvickly-varehuse også doneret penge til den lokale detailhandel. Det er sket på baggrund af Kvickly-butikkernes ekstra salg af non-food-varer som for eksempel isenkram, tøj, sko og bøger - varer som under nedlukningen ikke kunne købes hos de små, lokale butikker.

Men i Ringe har Brugsen primært holdt sig til fødevarer.

- Vi har ikke gjort mere for at øge salget af isenkram og øvrige non-food-varer, som vi ikke har mange af. Vi har haft et godt 2020 med øget omsætning, og det er fødevarerne, vi sælger mere af. Folk køber mere mad, når de skal spise hjemme tre gange om dagen. Og så kan vi mærke, at grænsehandlen har været lukket i perioder. Vi sælger mange flere øl og vand, og flaskeautomaten har aldrig haft så mange flasker og dåser som nu, fortæller Henrik Dalgaard.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce

Fælles markedsføring

Hos Ringe Handelsstandsforening er man klar til at bruge de 175.000 kroner på markedsføring af byens butikker.

- Vi skal have en snak i bestyrelsen om, hvordan vi griber det her an. Men jeg forestiller mig, at der bliver tale om en fælles markedsføring af butikkerne i Ringe Handelsstandsforening. Det kan være med annoncer i Midtfynsposten og Fyens Stiftstidende, siger Mickael Simonsen, aktivitetsformand i Ringe Handelsstandsforening.

- Det er vigtigt, at vi gør noget for at blive mere synlige efter to måneders nedlukning. I fælles flok løfter vi, og så er det op til den enkelte butik at hoppe med på vognen, siger Mickael Simonsen.

Butikkerne har været lukket siden jul og må åbne igen mandag den 1. marts.

Brugsen i Ringe har haft et godt år, hvor kunderne har købt flere fødevarer, fordi de har været mere hjemme. Nu giver byens største butik en del af overskuddet til byens øvrige handelsliv. Fra venstre Christian Busch, formand for Ringe Brugsforening, Henrik Dalgaard, direktør for Superbrugsen Ringe og Mickael Simonsen, aktivitetsformand i Ringe Handelsstandsforening. Foto: Hardy Hounsgaard


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce