Annonce
Midtfyns Posten

Brugsuddeler er ny formand for Ringe Handelsstandsforening

Jonas Jakobsen er 43 år og har de seneste 10 år været uddeler i Superbrugsen i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Jonas Jakobsen, brugsuddeler i Ringe, er ny formand for handelsstandsforeningen, og han ser flere positive takter i det lokale handelsliv.
Annonce

Ringe: Jonas Jakobsen, uddeler i Superbrugsen i Ringe, er ny formand for Ringe Handelsstandsforening. Han afløser Tøjekspertens indehaver, Jesper Larsen, der efter 16 år som formand og 20 i år i bestyrelsen trak sig på generalforsamlingen forleden.

Jonas Jakobsen har været i bestyrelsen for handelsstandsforeningen de seneste otte år og har alle årene været med i foreningens aktivitetsudvalg.

- Jeg har altid brændt for aktiviteterne, og det er en spændende tid, vi er inde i, siger Jonas Jakobsen.

Annonce

Lokal opbakning

Under coronakrisen har han mærket opbakning til byens butikker.

- Folk handler lokalt lige nu på grund af coronakrisen. Folk vil hellere handle i trygge rammer i de lokale butikker end i store butikscentre, siger Jonas Jakobsen.


Folk handler lokalt lige nu på grund af coronakrisen. Folk vil hellere handle i trygge rammer i de lokale butikker end i store butikscentre.

Jonas Jakobsen, brugsuddeler og ny formand for Ringe Handelsstandsforening


- Desuden har vi en kæmpe tilflytning til området, og det skaber mersalg og optimisme. Der er meget at være positive over i øjeblikket.

- Der er opgangstider i det lokale handelsliv. Der er kommet liv i mange butikslokaler, der tidligere stod tomme. Se blot hvad der er sket i Jernbanegade det seneste år, siger Jonas Jakobsen.

Jonas Jakobsen

Jonas Jakobsen er 43 år og har siden 1. februar 2010 været uddeler i Superbrugsen i Ringe.

Inden da var han fra 2003-2006 souschef i samme butik. Fra 2006-2009 var han uddeler i Superbrugsen i Hjallese efterfulgt af et år som uddeler i Superbrugsen i Assens.

Han har været med i bestyrelsen i Ringe Handelsstandsforening siden 2012 og har i alle årene været næstformand. Efter generalforsamlingen forleden har han overtaget formandsposten.

Annonce

Ansvar for byen

Jonas Jakobsen har været uddeler i Superbrugsen i Ringe de seneste 10 år og havde inden da også en periode som souschef i samme butik i fire år fra 2003-2006. Så han kender til handelslivet i Ringe, hvor han bestyrer byens største butik.

- Jeg har en stor butik og er med til at tage ansvar for byen, siger den nye handelsstandsforeningsformand, der blev valgt som formand på generalforsamlingen den 15. september.

Selv om aktivitetsniveauet er udfordret af corona-restriktionerne, som hindrer store forsamlinger, kan det lade sig gøre at skabe liv i byen.

- Vi så under Open by Night den første fredag i september, at vi fik spredt handlen over hele dagen i stedet for kun at have det om aftenen. Så i stedet for en byfest om aftenen fik vi en mere bred handelsdag, siger Jonas Jakobsen.

Annonce

Tænk kreativt

Men han erkender, at der skal tænkes kreativt for at finde på aktiviteter i en tid, hvor man ikke må lave store forsamlinger.

- Det lægger en dæmper på aktivitetskalenderen, og frem mod 2021 må de butikshandlende være mere kreative, siger Jonas Jakobsen.

Den planlagte lyserøde lørdag den første lørdag i oktober med fokus på kampen mod brystkræft bliver eksempelvis ikke gennemført på grund af coronasituationen. Men der bliver alligevel solgt hæklede og strikkede karklude, dækkeservietter og tøjdyr, lavet af lokale kvinder, til fordel for Kræftens Bekæmpelse i en række af byens butikker i løbet af uge 40 fra mandag den 28. september.

Jonas Jakobsen er uddeler i byens største butik, Superbrugsen i Ringe, og han er nu blevet formand for Ringe Handelsstandsforening efter otte år i bestyrelsen som næstformand. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Midtfyns Posten

Bevægelse og leg i Ringe

Annonce