Annonce
Midtfyns Posten

Byforum Ringe holder sommermøde om bosætning

Hvordan får flere øjnene op for, at Ringe kan være et dejligt sted at bo? Det sætter Byforum Ringe til debat på sommermøde 13. juni.
Annonce

Ringe: Byforum Ringe arrangerer et sommermøde, hvor der er mulighed for at høre både om de ting, som allerede er blevet realiseret og om de kommende projekter. Fokus bliver på bosætning.

Sommermødet finder sted torsdag 13. juni og begynder med en rundvisning på Guldhøj, foreningernes hus, ved Helene Jacobsen klokken 17.30 - her er det også muligt at hilse på brugerne af Guldhøj.

Så er der middag på guldhøj - en buffet med syrisk mad - og efter maden går det løs med programmet. Her deltager blandt andre koncerndirektør Helle Vibeke Carstensen og borgmester Hans Stavnsager, som vil opfordre til at styrke bylivet; blandt andet ved Foreningernes Dag 17. august.

Annonce

Deltag i debatten

Mette Mechlenborg, som har mere end ti års erfaring med boligkultur og det byggede miljø i bred forstand, holder et oplæg Klokken 19 om bosætning, boligdrømme og boligtendenser, som optakt til Tilflyttermessen 31. august.

I løbet af aftenen kommer man også til at stifte bekendtskab med seniorværksted, tilflytterforum, hjerterdametour, Midtfyns Kunstforening og Liv i Stationen.

Deltagelse i sommermødet er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce