Annonce
Midtfyns Posten

Bymæglere: Handelslivet i Ringe vil forandre sig i 2019

Ringes to bymæglere Bjarne Dyrehauge og Tine Lorentzen. Arkivfoto
Annonce

Vinteren er over os, og vi alle går og gemmer os i vores lange frakker og tillukkede hætter. Imens byen er i vinterdvale, arbejder vi, Ringes bymæglere, på at forberede forårets kommen.

Vi er i konstant dialog med byens handelsliv, foreninger og kommunen. Der er mange ting i støbeskeen, og det er et kæmpe fodarbejde, vi har gang i, og vi håber alle vil få gavn af det på sigt.

I december blev lidt flere lokaler fyldt ud i Ringe. Det er vi glade for, og vi kan mærke, at byen tager godt i mod.

Vi arbejder meget med at hjælpe nye til, flytte andre og ofte er det en lang proces, hvor vi skal mere i dybden, men vi laver fodarbejdet og giver en hjælpende hånd, hvor vi kan.

Vi er glade for at Henriette Pedersen ville prøve at flytte sin butik Bellissima ind i den tidligere Kana-butik. Hun nåede lige at få lidt af julehandlen med, og vi håber, hun finder en løsning på at blive.

Foråret byder på meget forskelligt.

Tine skal arbejde med butikker og erhvervet i midtbyen, om at være endnu mere skarpe på at give jer kunder en anden og anderledes oplevelse, når I kommer hos dem. De erhvervsdrivende, som har lyst og mulighed for at deltage, skal igennem nogle workshops, hvor der skal arbejdes med at aktivere sanser, indretningsoplevelser og forandrings-aha-oplevelse. Så hold godt øje med 2019, for der kommer til at være fokus på at gøre noget anderledes.

Bjarne er ofte den hurtige, der fanger de nye der vil ind, og finder en løsning sammen med dem. Det vil I opdage i blandt andet Jernbanegade 24, hvor der flytter en bedemand fra Odense ind først i februar. Der gik kun fem dage, fra han var i kontakt med bedemandsparret Carsten og Dorthe Olsen, til de kunne sige tak og underskrive kontrakten med udlejer Bjarke Hess, der havde fundet et fornuftigt huslejeniveau. Og stor tak til Faaborg-Midtfyn Kommune for hurtigt at bearbejde denne sag. Så nu glæder vi os til lys i vinduerne i nummer 24.

Der arbejdes også i andre lokaler i Jernbanegade og Algade, men nærmere kan vi ikke komme ind på det.

At Ringe har to bymæglere, er også blevet opdaget andre steder i Danmark. Blandt andet får vi besøg af Høng/Gørlev erhvervsforeninger sammen med repræsentanter fra Kalundborg Kommune, som skal høre om tankerne bag og effekten af vores arbejde. Vi er meget glade for at kunne inspirere andre byer i Danmark, som også er udfordret, og som gerne vil tage hånd om deres handelsliv.

Der planlægges en masse aktiviteter, og det er fantastisk, at Midtfyn arbejder så meget på kryds og tværs. Det betyder sammenhold.

I januar er der blandt andet blevet udviklet på arrangementet Mørke i Rudme, en vinterferie-event på Ringe Station for hele familien, Hjerterum på Midtfyn den 23.marts, temauge om bæredygtigt og affald i uge 13, affaldsindsamlingsdagen 31.marts, hvor der også skal smides blosterbomber - og en dag med Alsang.

Du kan se mere info om alle disse aktiviteter på www.byudvikling-ringe.dk under Bloggen eller kontakte os på bymaegler@gmail.com. Husk du kan besøge os på Stationen eller kontakte os på telefon. Bjarne har 20 35 08 48, og Tine har 25 11 40 08.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce