Annonce
Midtfyns Posten

Citroën i Ringe kåret til Eliteforhandler

Citroën Ringe er udnævnt til Eliteforhandler. I soltaget ses Magnus Husted Wester (salgstrainee), og de øvrige er fra venstre Sebastian Sjøstrand (reservedele/værksted), Oliver Kaufmann (salgstrainee), Jørgen Nielsen (værkfører) og Lasse Damsted (salgskonsulent). PR-foto

Ringe: Kunderne er tilfredse med den service, de får hos Citroën i Ringe. Den høje kundetilfredshed har resulteret i, at Citroën Ringe - C.A. Larsen Automobiler A/S er kåret som Eliteforhandler af Citroën Danmark.

- Vi er den eneste Citroën-forhandler på Fyn, der er blevet udnævnt til Eliteforhandler, siger Lasse Damsted, salgskonsulent hos Citroën Ringe, der ligger på Bygmestervej.

Kundernes vurdering

Det er kundernes vurdering i forbindelse med køb af biler og værkstedsbesøg, der danner grundlag for udnævnelsen til Eliteforhandler.

- Eliteforhandler-certificeringen er en unik blåstempling, som kun gives til de bedste og mest progressive forhandlere. En Eliteforhandler giver en ekstraordinær kundeoplevelse og udmærker sig ved særlig høj kundetilfredshed, tryghed i handlen, og fremragende kvalitet på værkstedet, oplyser Lasse Damsted.

Opgørelsen er sket på baggrund af indsatsen i 2020.

Citroën har et distrikt, der dækker oplandet på Midtfyn, og den midtfynske bilforhandler får flere og flere kunder. I 2020 var markedsandelen på 18,6 procent, og i første kvartal af 2021 er markedsanden vokset til 20 procent, oplyser Lasse Damsted.

- Det er ikke mindst båret af attraktive tilbud på C3, som er billigere end nogensinde før, siger Lasse Damsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce