Annonce
Midtfyns Posten

Clairvoyant til Ringe: Mette glæder sig til at komme i gang igen

Clairvoyant Mette Kallerup har været nødt til at holde pause med sine seancer under coronakrisen. Hun kommer til Ringe midt i juni som et af de første steder i hendes nye turné. Foto: Vibeke Johansson
Mette Kallerup fra Svendborg har under coronakrisen været nødt til at udskyde sine seancer. Men nu er hun i gang igen og kommer i juni til den gamle stationsbygning i Ringe.
Annonce

Ringe: Clairvoyant Mette Kallerup har som så mange andre været påvirket af coronakrisen. Hendes normale turnérække, hvor hun tager rundt primært på Fyn hos private og virksomheder, har været sat på pause siden midten af marts.

- Det har ikke været sjovt. Jeg har været nede på 15 procent af min normale indtjening. Jeg havde heldigvis en buffer at tære på, og jeg arbejder også som tekstforfatter, hvor jeg fik en opgave med at lave tekster til en hjemmeside og en folder. Og så har jeg haft nogle få onlinesessions, siger Mette Kallerup til Midtfynsposten.

Ringe var et af de steder, hvor hendes planlagte seancer og workshops måtte aflyses. Her skulle hun have været 31. marts og 1. april, men nu har hun i stedet fundet plads til nye datoer den 15. og 17. juni.

- Flere havde meldt sig til de oprindelige datoer, så dem har jeg kontaktet igen og flyttet over til de nye datoer. Men det har givet en masse ærgrelser hos folk, der havde set frem til seancerne, fortæller Mette Kallerup, der bor i Svendborg.

Men der har også været lyspunkter i krisen.

- Jeg havde selv travlt, så det var fint at komme ned i gear. Man får tid til at mærke efter, om man er på den rette vej, siger Mette Kallerup.

Coronakrisen vil ikke nødvendigvis blive et emne i hendes seancer og workshops.

- Det er ikke et foredrag. Det kommer til at være mere individuelt, og jeg vil lade det være op til, hvad folk spørger om. Måske har folk reflekteret mere over livet under coronakrisen, og så kan vi tale om det, siger Mette Kallerup.

- Hver person får lov til at stille et spørgsmål, og man får også noget ud af at høre hinandens spørgsmål og svar i et fortroligt rum, siger hun.

Annonce

Flere slags seancer

Når hendes turné kommer til Ringe midt i juni, er der flere forskellige seancer i den gamle stationsbygning.

- Der er en clairvoyant seance med tarotkort, hvor alle deltagere får en læsning på et spørgsmål, som de går med lige nu. Det foregår den 15. juni kl. 18.30-20.30. Her vil der være max. 10 deltagere. Selv hvis regeringen melder ud, at der må være flere, bliver der max. 15 deltagere, oplyser Mette Kallerup.

- En miniworkshop, hvor du kan afprøve dine clairvoyante evner, gennem diverse øvelser ud i kunsten at bruge sin intuition og formidle det, som du fornemmer til en anden. Det foregår den 17. juni kl. 10-12, og her vil der være max. otte deltagere.

- Fire individuelle private clairvoyante sessions á 50 minutter. Det foregår den 17. juni. Her kan man booke tid hos Mette Kallerup.

Man kan booke tid og købe billetter på Mette Kallerups professionelle facebookside eller kontakte hende på tlf. 20465476.

- Jeg er ydmyg over at kunne se og røre mennesker med mine budskaber. Det er forunderligt at have dyb kontakt med mennesker, som jeg ikke kender. Men som jeg kan nå i hjertet, se deres ressourcer og potentiale samt se ind bag de blinde vinkler, siger Mette Kallerup.

Hun elsker at introducere mennesker for deres egen formåen indenfor det clairvoyante og mener, at alle kan blive bedre til at lytte til deres intuition. Hvis man kommer med på miniworkshoppen, vil man få en smagsprøve på egne evner, oplyser hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce