Annonce
Midtfyns Posten

Claus Hempler til Foderstoffen

Claus Hempler har fået stor ros for sit seneste album, "Kuffert fuld af mursten", og den fynske sanger giver koncert på Foderstoffen i Rudme 29. januar. PR-foto
Den fynske sanger Claus Hempler kommer til Rudme og giver koncert onsdag 29. januar.
Annonce

Rudme: Claus Hempler tager på turné med kufferten fuld af smukke, danske sange, og onsdag 29. januar kommer en af landets stærkeste og karakteristiske sangere til Foderstoffen i Rudme, skriver Foderstoffen i en pressemeddelelse. Sidste år udgav Claus Hempler sit første dansksprogede album. "Kuffert fuld af mursten" er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af fyrrerne. Det gør han med et stort glimt i øjet og skyder dermed myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste. For første gang i mange år har Claus Hempler haft en klar følelse af, at et projekt uanset hvad skulle gennemføres. Her kom lyden af noget, han ikke havde hørt eller lavet før. Det var følelsen af at være på opdagelse ligesom i karrierens start, hvor han sad på drengeværelset på Fyn og skrev sange for første gang. Hvor arbejdet var sjovt fra start til slut. - I løbet af en måned havde jeg skrevet 17 sange. Det kom helt ubesværet. Jeg kunne fra start se, at jeg havde fat i noget med det danske sprog. Sådan er det, når man selv bliver fascineret af det, man laver. Jeg blev nysgerrig. Hvad bliver næste linje mon? Hold kæft hvor var det sjovt! Det er længe siden, jeg har haft det sådan, siger Claus Hempler ifølge pressemeddelelsen.

Claus Hempler giver koncert på Foderstoffen onsdag 29. januar kl. 18. Det er muligt at bestille spisning før koncerten. Billetter til koncert og evt. menu skal bestilles på Foderstoffens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce