Annonce
Midtfyns Posten

Corona har indtil videre været stopklods: Nu kan outlet med børnetøj endelig åbne på Midtfyn

Dragica Marinovic står bag disken i Butik Dea sammen med svigerdatteren. De er klar til at tage imod kunder fra 1. april. Foto: René Johansen
Et outlet med børnetøj åbner i udkanten af Ringe. Butik Dea hedder den, og det udspringer af en tidligere butik i Ringe af samme navn.

Ringe: Mikk-Line, Levis, Kids Up, D-Xel, Converse og Minymo.

Det er for de fleste kendte tøjmærker til børn, og fælles for dem alle, altså mærkerne, er, at de nu også kan købes i Ringe. Eller rettere på Egelundsvej på den østlige side af motorvejen.

For her åbner et outlet med tøj til børn i alderen 0-16 år.

- Vi havde gjort den klar til at åbne for tre måneder siden, men så måtte vi ikke på grund af coronaen, siger Milan Marinovic, der sammen med familien står bag outletten.


Der er mange, som har spurgt, hvorfor vi ikke åbner en afdeling et sted, og leverandørerne vil også gerne have, at vi har et fysisk sted, så vi har besluttet os for at gøre det.

Milan Marinovic, Butik Dea


Butik Dea er navnet, og hvis det virker bekendt på handlende i Ringe og omegn, er det ganske korrekt. For godt 10 år siden åbnede Butik Dea nemlig i lokalerne på Algade 26. Det startede som et lagersalg med børnetøj med begrænset åbningstid og blev efterfølgende en butik, der fulgte byens åbningstider.

I en kort periode var den i samme lokaler som Bambi Legetøj på Torvet i Ringe, inden begge lukkede ned for efterhånden fire-fem år siden.

- Der er mange, som har spurgt, hvorfor vi ikke åbner en afdeling et sted, og leverandørerne vil også gerne have, at vi har et fysisk sted, så vi har besluttet os for at gøre det, forklarer Milan Marinovic, som selv bor på Egelundsvej sammen med sin familie.

Annonce

Fra messer til butik

Det bliver i den tilhørende erhvervsdel på stedet, at outletten holder til, og selv om det er flere år siden, at det sidste stykke tøj blev solgt centralt i Ringe, så har Butik Dea været at finde rundt om i hele landet i de senere år.

- Vi har været på kræmmermarkeder og outletmesser for at sælge tøj. Men alt det er gået i stå, siger Milan Marinovic.

Outletten har kendte mærker på hylderne - blandt andet Levis og Mikk-Line. Foto: René Johansen

Det bliver hustruen Dragica og svigerdatteren, der vil stå bag disken. Som i et hvert outlet bliver der tale om gode priser, og mærkevarerne kommer udelukkende fra danske leverandører, understreger parret.

- Folk vil have det billigt, og ellers handler de på nettet, bemærker Milan Marinovic, der i samme forbindelse erkender, at det ikke er givet, at alle modeller og farver findes i alle størrelser.

- Men flyverdragter, regntøj og lignende fra Mikk-Line kan vi få leveret stort set fra dag til dag og i alle størrelser.

Annonce

Kan vokse

Butik Dea har åbent fra torsdag til lørdag fra 10 til 16. Søndag er det efter aftale, og første åbningssdag bliver 1. april. Men allerede forleden var de første nysgerrige forbi outletten.

- De så skiltet ved vejen, og vi var her jo, så de kom ind og kigge, smiler Milan Marinovic, som lader forstå, at man altid er velkommen til at kontakte folkene bag uden for åbningstiden, hvis man har lyst til at kigge forbi.

Positive tilkendegivelser har der været flere af, siden det kom frem på blandt andet Facebook, at Butik Dea ville blive en realitet.

- Der er mange, der har skrevet, at det er en god idé, for vi mangler det her i byen, siger Dragica Marinovic med henvisning til, at der ikke længere er nogle børnetøjsbutikker i Ringe.

Dragica Marinovic vil ikke udelukke, at åbningstiderne og antallet af kvadratmeter udvides, hvis Butik Dea bliver en succes.

Der er begrænset åbningstid, men den og antallet af kvadratmeter kan udvides, hvis den fysiske Butik Dea bliver en succes. Foto: René Johansen
Dragica Marinovic står bag disken sammen med svigerdatteren i Butik Dea, som åbner på Egelundsvej den 1. april. Foto: René Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce