Annonce
Midtfyns Posten

Corona slukker bålfest: Ingen sankthans-bål på Ringe Sø

Der er normalt tætpakket ved sankthans-arrangementet ved Ringe Sø, men den slags går ikke med en coronavirus i samfundet, så derfor er sankthans-bålfesten ved søen aflyst i år. Foto: Niels Andersen
Sankthans-arrangementet ved Ringe Sø er i år aflyst på grund af corona.
Annonce

Ringe: Der bliver ingen bålfest ved ved Ringe Sø i år sankthansaften. Arrangementet er aflyst på grund af corona.

Rethingh-gruppens bestyrelse har på et bestyrelsesmøde besluttet, at det ikke vil være forsvarligt at afholde arrangementet i lyset af det gældende forsamlingsforbud, heller ikke selvom det skulle blive hævet til flere end 10 personer på et tidspunkt i løbet af juni.

- Vi kan som forening ikke være ansvarlige for et arrangement med flere hundrede personer samlet i denne situation, og derfor har vi besluttet at aflyse i år, siger gruppeleder Annette Brofelde fra Rethingh-gruppen i en pressemeddelelse.

Bent Bendixen fra Erhverv Midtfyn er helt enig i beslutningen og fortæller, at Erhverv Midtfyn også har aflyst alle deres arrangementer på denne side af sommerferien.

Spejderne har i samarbejde med Erhverv Midtfyn holdt sankthans ved søen siden 2016 med god tilslutning fra byens borgere.

- Vi håber, at folk husker at komme tilbage næste år, hvor vi selvfølgelig er klar igen, siger Annette Brofelde, der fastslår, at spejderne igen holder sankthans ved Ringe Sø, hvis myndighederne tillader det.

- Sankt Hans er foruden at være et vigtigt og traditionsrigt socialt arrangement en vigtig indtægtskilde for Rethingh-gruppen, så selvfølgelig bliver der sankthans ved søen den 23. juni 2021, siger Annette Brofelde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce