Annonce
Midtfyns Posten

Dansk krimidrama og animationsfilm for børn og barnlige sjæle

"Kød og blod" vises i Ringe Bio den kommende uge. Pressefoto
Annonce

Ringe: Fra torsdag aften viser Ringe Bio krimidramaet 'Kød & blod', som udfolder sig et sted i Danmark, hvor den 17 årige Ida placeres hos sin tante og hendes sønner.

Idas mor er omkommet i en bilulykke, hvilket efterlader den Ida helt alene. Hun bliver heldigvis taget varmt imod af den lille familie, hvor matriarken Bodil, spillet af Sidse Babett Knudsen, styrer huset og deres kriminelle foretagende med hård og sikker hånd.

Den kriminelle levevej forvolder sin del af farlige problemer. Ida bliver da også snart uvilligt del af denne underverden, som det bliver sværere og sværere for hende at holde afstand til.

Filmen er Jeanette Nordahls debuterende spillefilm som instruktør. Hun er uddannet fra den alternative filmskole Super16 i 2012.

"Bølle på eventyr" er en film for børn og barnlige sjæle. Prsesefoto

Lørdag og søndag kl. 15.00 vises familiefilmen 'Bølle på eventyr'. Animationsfilmen handler om den forkælede hund Bølle, der lige siden han var hvalp, har levet et overdådigt liv i et stort palæ. Da Bølles velhavende ejer dør, står han for første gang på egne poter i en ny og skræmmende verden, hvor han pludseligt er blevet til den lille grimme ælling.

Samtidig ansætter grådige slægtninge en uærlig og excentrisk hundefanger til at finde Bølle, som i mellemtiden har fundet ud af, at han skal arve den gamle dame.

Bølles flugt fra hundefangeren fører ham til mødet med den barske og hjemløs hund Rousey, som lærer Bølle smarte kneb i den virkelige verden, og den 18-årige musiker Zoe, der kæmper for at finde sin plads i verden.

På deres egen unikke måde hjælper både Zoe og Rosey Bølle med at finde ud af, hvad der betyder mest her i livet: Ikke alt det, du har - men hvem du i virkeligheden er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Annonce