Annonce
Midtfyns Posten

Den standhaftige Tinsoldat i Ferritslev

Den standhaftige Tinsoldat kan opleves i Ferritslev Fritidshus. Pressefoto

Ferritslev: Børneteaterforestillingen Den standhaftige Tinsoldat opføres i Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, lørdag den 19. september klokken 11.

- Vi starter historien med en fødselsdag. Hans Christian får 25 tinsoldater i gave. Alle er ens udover soldat nummer 25, han har kun et ben at stå på. Men da han står lige så godt på sit ene ben, som de andre på deres to, får han lov til at være med i legen. En nat oplever den etbenede tinsoldat den smukkeste og dejligste danserinde man kan forestille sig. Hun bor i et papirslot, er smuk som en ballerina og har en ædelsten limet på brystet, fortæller arrangøren.

”Danserinden har løftet sit ene ben så højt i vejret, at soldaten slet ikke kan finde det og tror hun havde et ben ligesom han”. Soldaten er sikker på, at danserinden passer perfekt til ham. En trold står lige pludselig midt i værelset og kræver at soldaten skal holde fingrene for sig selv. Danserinden tilhører trolden. Basta. Hvis ikke tinsoldaten hører efter, skal han nok se løjer. Forestillingen er for de 3-9 årige og deres voksne, fortæller arrangøren.

Annonce

Billetter kan købes på hjemmesiden: ferritslev-fritidshus.dk eller telefon 65981315. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked ved Egeskov Mølle

Annonce