Annonce
Midtfyns Posten

Det tynder ud på hylderne: Bibliotekets to go-tilbud udvides til Årslev

Over 200 bogposer er blevet pakket til læselystne borgere fra Faaborg-Midtfyn, og ordningen udvides fra den 8. februar til biblioteket i Årslev. Privatfoto

Årslev: Selv om bibliotekerne er lukket i øjeblikket på grund af coronarestriktionerne, så bliver der alligevel lånt bøger.

Faaborg-Midtfyn bibliotekerne har lige nu mange lånere med de såkaldte to-go poser, der er blevet en stor succes. Faaborg og Ringe biblioteker har pakket flere end 200 poser med bøger og mange flere er på vej.

På Ringe Bibliotek er travlheden ekstraordinær, da mange lånere fra Årslev-området benytter bibliotekets to go-tilbud i Ringe. Ordningen udvides derfor fra den 8. februar også til Årslev Bibliotek. Naturligvis med forbehold for, at restriktionerne ikke strammes yderligere, oplyser Faaborg-Midtfyn bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Biblioteket anbefaler at aflevere de gamle bøger, når du henter din friske bogpose.

Succesen har medført, at det tynder ud på hylderne med især de letteste børnebøger, og de mest populære voksentitler er helt generelt lånt ud nu.

Man kan altid aflevere i bibliotekernes afleveringspostkasser, de tømmes dagligt.

Du kan følge med på fmbib.dk eller på bibliotekets facebook-side, hvor du kan få alle relevante informationer om ordningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Mød hovedarkitekten live: Få svar på dine spørgsmål om de store planer for Torvet i Ringe

Midtfyns Posten

Butikker bekymret for milliondyr plan for Torvet: Træer skjuler forretninger - og hvem skal feje alle bladene op?

Midtfyns Posten

Syng dig glad i Nazarethkirken

Annonce