Annonce
Midtfyns Posten

Din ugeavis holder flyttedag

Hardy Hounsgaard, journalist på Midtfynsposten.
Annonce

Midtfyn: Du skal vænne dig til nye vaner, når du læser Midtfynsposten. Din ugeavis holder nemlig flyttedag.

Hidtil er Midtfynsposten landet i din postkasse i løbet af tirsdag eller onsdag, men fra uge 23 - altså denne uge - rykker udgivelsen sig et døgn. Det vil sige, at du nu skal forvente, at ugeavisen rammer din postkasse enten onsdag eller torsdag senest klokken 21.

Udgivelsesdagen ændres, fordi FK Distribution, der har enedistribution på området, samler sine to ugentlige omdelinger til en.

Avisen ændrer sig dog ikke nævneværdigt af den grund.

Vi på redaktionen vil stadig arbejde på at lave en god, nærværende og ikke mindst lokal ugeavis, der fortæller de gode historier og de små og store nyheder fra området, og vores salgsafdeling sørger for, at der er masser af spændende tilbud og annoncer at gå på opdagelse i.

Er du en af dem, der en gang imellem køber en annonce, vil sætte en fødselsdaghilsen i avisen eller andet skal du være opmærksom på, at deadlines for dette ændrer sig.

Det gælder i øvrigt også, hvis du/din forening/din virksomhed sender en pressemeddelelse. Tidligere har pressemeddelelser og arrangementsomtaler skullet være os i hænde senest torsdag middag, nu kan du godt trække den til fredag middag. Så kan vi stadig nå at vurdere det, du sender ind til os, i god tid inden vores deadline.

Skulle Midtfynsposten mod forventning ikke lande i din postkasse inden torsdag aften klokken 21, kan du altid kontakte FK Distribution enten telefonisk eller pr. mail. Du kan se kontaktoplysninger samt telefontider i avisen på side 2 nederst til højre.

Men jeg vil samtidig også benytte lejligheden til at slå et slag for vores elektroniske avis. Hvis du downloader appen ”Nyhedskiosken” til din telefon eller iPad, kan du læse avisen elektronisk allerede fra onsdag morgen. Her kan du i øvrigt også læse Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis, hvis du er abonnent.

Du kan også holde dig opdateret på de mange ugeavishistorier på www.midtfynsposten.dk. Her kommer der løbende nye historier.

Afslutningsvis vil jeg opfordre dig, kære læser, til at henvende dig til mig eller en af mine kolleger, hvis du har input, ris eller ros til vores ugeavis. Det tager vi altid gerne imod.

Du kan finde vores kontaktoplysninger i kolofonen på side 2.

Rigtig god læselyst med denne uges avis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce