Annonce
Midtfyns Posten

Dokumenteret på video: Se Bo Petersen tømme Spar Broby på to minutter

To minutter er gået, og Bo Petersen er i mål med en fyldt indkøbsvogn - med varer for 6297 kroner. Foto: Palle Søby
Bo Petersen, lokalpolitiker og provstisekretær, vandt konkurrence, hvor han fik lov at fylde en indkøbsvogn i Spar Broby på to minutter. Læs her hvordan det gik.
Annonce

Nr. Broby: Kære læser! Har du nogensinde tænkt over, hvad du ville gøre, hvis du vandt en konkurrence, hvor du fik retten til at tømme en købmandsbutik på to minutter?

Hvordan ville du gribe det an? Hvad ville du gå efter for at få så stor værdi ud af gevinsten som muligt?

Det havde Bo Petersen, medlem af kommunalbestyrelsen for Venstre og til daglig provstisekretær i Faaborg, tænkt en hel del over. For det var lige netop den situation, han var havnet i fredag eftermiddag som en af vinderne i en landsdækkende konkurrence, hvor han nu skulle fylde en indkøbsvogn på to minutter i sin lokale Spar-købmand i Nr. Broby.

- Jeg skal rundt i ydersporet, fuld fart på, og så skal jeg nå ned til vinhylderne, for det her er jo en julegave for voksne, vi snakker om, sagde Bo Petersen lige før starten gik.

Han måtte indse, at to minutter er forsvindende kort tid, når man skal gøre det rigtige for at optimere sin gevinst.

Men han fik raget både ænder og oste og flere andre ting til sig, inden han nåede ned i hjørnet med vinhylder, og her var han nødt til at brøle "PAS PÅ" til et forskrækket pensionistpar, der intetanende var kommet til at stille sig i vejen for Bo Petersen og hans kommandoraid.

Bo Petersen har taktikken klar lige før start. Rundt i ydersportet og fuld fart på! Foto: Palle Søby

Da Bo Petersen var kommet i mål, blev alle varerne i indkøbsvognen talt op, og det viste sig, at der var varer for præcis 6297 kroner.

Ganske pænt - ikke mindst i betragtning af, at Bo Petersen lige efter rundturen selv gættede på, at der nok var for "et par tusind kroner."

Så han så glad og tilfreds ud, da han trillede ud af butikken med sin fyldte vogn og læssede det hele ind i bilens bagagerum.

Han havde i hvert fald alle muligheder for at få en fornøjelig weekend!

Spar-købmand Kenneth Olsson giver Bo Petersen de sidste instrukser, inden det går løs. Foto: Palle Søby
Bo Petersens mor, Mette Marie Pedersen, havde lagt indkøbsturen til fredag eftermiddag, så hun kunne følge med i, hvordan det gik sønnen i konkurrencen. Foto: Palle Søby
Bo Petersen gættede selv på, at der var varer for "et par tusind kroner", da han kom i mål. Men der var meget mere. Foto: Palle Søby
Sådan! Bo Petersen kan trille ud til bilen med varer for 6297 kroner i vognen. Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Annonce