Annonce
Midtfyns Posten

Du skal ikke tænke på din mor og far: Sarah Smed fortæller børnehjemshistorier

Sarah Smed, leder af Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg, fortæller tankevækkende og rørende børnhjemshistorier ved et foredrag i Sdr. Nærå Valgmenighed. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Sdr. Nærå: 'Du skal ikke tænke på din mor og far'.

Under denne overskrift vil Sarah Smed, der er leder af Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg, fortælle børnehjemshistorier. Det sker torsdag d. 26. november kl. 19 i Storstuen, Sdr. Nærå Valgmenighed, Stationsvej 171. Der er indkørsel fra Espegyden.

Det er et foredrag om tankevækkende og rørende børnehjemshistorier. Hør om både lyse og mørke minder fra børn, der har været anbragt, om tabuet ved at have været 'et børnehjemsbarn' og hør om museets samarbejde med tidligere børnehjemsbørn.

Der er begrænsning på antal deltagere på grund af corona. Der vil være 80 pladser, og det er 'først til mølle'. Arrangementet er gratis, og der serveres en øl eller vand.

Tilmelding senest d. 19. november via place2book på fmbib.dk, oplyser arrangørerne, som er Bibliotekets Venner i Årslev, Faaborg Midtfyn Bibliotekerne og Sdr. Nærå Valgmenighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Midtfyns Posten

Julekoncert i Sdr. Nærå Kirke

Midtfyns Posten

Julevandring rundt i Ringe

Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Annonce