Annonce
Midtfyns Posten

Dupont & Dupont og Buffalo Benefit i Årslev Musikforening

Buffalo Benefit kommer til Årslev. Pressefoto
Annonce

Årslev: Fredag den 25. september holder Årslev Musikforening musikhyggeaften med duoen Dupont & Dupont og tresserbandet Buffalo Benefit. Dupont & Dupont er et musikalsk festfyrværkeri, der leverer danske og udenlandske hits med selvironi og glimt i øjet. Buffalo Benefit spiller et bredt udvalg af rock og pop og har eksisteret siden tresserne.

Der er plads til 60 mennesker i foreningens lokaler, og indgang er efter først-til-mølle-princippet. Foreningen informerer nærmere om adgang på dens Facebookside, som findes ved at søge efter ”Årslev Musikforening”.

Arrangementet er for alle interesserede, og der vil være mulighed for at melde sig ind i foreningen ved indgangen, hvis man vil være med til at støtte musiklivet i det midtfynske område.

Musikhyggeaftenen finder sted fredag den 25. september fra klokken 20 til 22 i Årslev Musikforenings lokaler på 1. sal på Stationsvej 77 i Årslev. Der er indgang fra klokken 19. Entréen er 50 kroner, men medlemmer og børn under 16 år skal kun betale 25 kroner, oplyser arrangøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce