Annonce
Midtfyns Posten

Dygtige til engelsk: Elever fra Midtfyns Gymnasium vinder sprogpris

Sebastian Laulund Tegjlhus (t.v.) og Philip Bager (t.h.) fra 1.s på Midtfyns Gymnasium har vundet finalen i en sprogkonkurrence i kategorien "engelsk for gymnasier". Privatfoto
Sebastian Laulund Teglhus og Philip Bager fra Midtfyns Gymnasium vandt førstepladsen i sprogkonkurrence.
Annonce

Ringe: To elever fra Midtfyns Gymnasium er så dygtige til engelsk, at de har vundet førstepladsen i en sprogkonkurrence.

Sebastian Laulund Teglhus og Philip Bager fra 1.s på Midtfyns Gymnasium strøg til tops i finalen i International Language Competition i kategorien "engelsk for gymnasier".

Konkurrencen er en sprog- og kulturkonkurrence i moderne sprog udskrevet af ItsLearning og Mundolingue med det formål at opmuntre elever til at læse moderne sprog på højt niveau. Konkurrencen har haft deltagende skoler fra hele landet, og i finalen deltog syv gymnasier fra blandt andet København, Sønderborg, Nykøbing Falster og altså Ringe.

De to elever fra Midtfyns Gymnasium kvalificerede sig allerede til finalen i marts, og finalen skulle have været afholdt foran et publikum på Falkonergårdens Gymnasium i april, men måtte på grund af covid-19 udsættes og afholdes virtuelt. Det skete i stedet den 4. juni, hvor der blev dystet via online-platformen Zoom i viden om den engelsksprogede verden, engelsk grammatik og det engelske sprog.

- Jeg var egentlig ikke så nervøs inden finalen, men jeg var spændt. Og jeg var mildest talt overrasket over at vinde. Det virkede helt urealistisk, fortæller Sebastian Laulund Teglhus.

Elevernes engelsklærer, Eva Pors, har rosende ord om de to unge vindere.

- De to unge mænds viden og kunnen inden for de forskellige kategorier er helt fænomenal. De holdt hovedet koldt under pres og tænkte klart, inden de svarede. De er meget værdige vindere, fortæller deres engelsklærer, Eva Pors.

For førstepladsen fik Sebastian Laulund Teglhus og Philip Bager hver et diplom, en pokal og en mindre pengepræmie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce