Annonce
Midtfyns Posten

Eastmann solo på Café Fabers

Paul Eastmann bor nu i Danmark og kommer snart til Ryslinge. PR-foto

Inden koncerten med Paul Eastmann i Café Fabers serveres tapas-platter fra økologiske Steensgaard i Millinge

Annonce

Ryslinge: Den engelske sanger, sangskriver, komponist og pianist gæster Café Fabers fredag 7. december kl. 20.

Inden musikken serverer cafépersonalet kl. 18.30 platter med tapas og lokale lækkerier.

Paul Eastham er kendt fra det skotske, keltisk-inspirerede band Coast, men han har gennem årene arbejdet sammen med internationale musikere og bands som Bryan Adams, Runrig, Procul Harum og mange andre.

På Café Fabers fremfører han egne sange, hvor hans livserfaringer danner baggrund for teksternes og musikkens ofte let melankolske, men alligevel opløftende indhold.

- Vi er selvfølgelig spændte på, hvordan publikum vil tage imod Paul Eastham, for han er vores første rigtige internationale musiker, men han er en ener i sin musikalske bredde, vurderer Lone Holm, der er formand for foreningen bag Café Fabers.

- Der er noget i hans tekster om havet og jorden og menneskers forhold til hinanden, som vi kan relatere til også her i Danmark, nævner hun i pressemeddelelsen.

Paul Easthams baggrund er klassisk piano kombineret med inspirationen fra keltisk musik. Det giver hans sange en særlig klang.

Han er oprindeligt fra Stockport nær Manchester, men han bor nu i Danmark, hvor han arbejder med musikalske projekter, når han ikke spiller livekoncerter rundt i Europa.

Caféen serverer tapas-platter med kød og pålæg fra økologiske Steensgaard i Millinge, hvortil caféteamet tilføjer hjemmelavet pesto, syltede rødløg og valnødder. Bespisningen rundes af med kaffe og dessert.

Pris med mere

Prisen for tapas og musik er 200 kroner. Maden koster 125 kroner pr. kuvert, og drikkevarer købes ved siden af.Hvis man har lyst til blot at lytte til Paul Easthams musik, koster det 75 kroner.

Tilmelding er nødvendig senest torsdag 6. december kl. 17 til Lone Holm på telefon 26 29 05 51.

Inden koncerten med Paul Eastmann kan man eventuelt nyde en platte fra Steensgaard ved Millinge. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce