Annonce
Midtfyns Posten

Efter næsten fem måneders nedlukning: Ringe Bio genåbner med dansk action-komedie

”Retfærdighedens ryttere” er stjernespækket med skuespillere som Lars Brygmann, Andrea Heick Gadeberg, Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro. Ringe Bio har som landets øvrige biografer været lukket siden den 16. december, men nu er biografen klar til at åbne igen. Man skal huske coronapas og mundbind. PR-foto
Anders Thomas Jensens film "Retfærdighedens ryttere" er på plakaten, når Ringe Bio slår dørene op igen torsdag den 6. maj efter næsten fem måneders nedlukning.

Ringe: Ringe Bio lukker igen dørene op for publikum torsdag den 6. maj med ''Retfærdighedens ryttere'', en dansk action-komedie af Anders Thomas Jensen, instruktøren bag ''Blinkende lygter'', ''Adams æbler'' og ''De grønne slagtere''.

Filmen handler om militærmanden Markus (Mads Mikkelsen) der må rejse hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter Mathilde (Andrea Heick Gadeberg), da hans kone dør i en tragisk togulykke.

Eller er det nu en ulykke? Matematiknørden Otto (Nikolaj Lie Kaas), der var med det samme tog, mener nemlig at en større konspiration står bag, og sammen med sine to excentriske venner Lennart (Lars Brygmann) og Emmenthaler (Nicolas Bro), mener han at have beviser.

De opsøger Markus, som er opsat på at få hævn over sin kone, og de begiver sig sammen ud på et (rablende) retfærdighedstogt.

''Retfærdighedens ryttere" vises frem til og med søndag den 16. maj.

Forunderlig rejse

I weekenden er der børnefilm om eftermiddagen klokken 15. Her vises animationsfilmen ''Croods 2 - En ny tid'', en fortsættelse af ''The Croods'', hvor en neandertaler-familie der har levet hele deres liv i en hule, må vove sig ud på en forunderlig rejse i søgen efter et nyt hjem, efter at deres hjem er styrtet sammen.

I animationsfilemen "Croods 2" kommer en neandertal-familie ud på en forunderlig rejse. PR-foto

I ''Croods 2'' bliver familien udfordret af familien Bedrested, som selv mener at de er både bedre og mere udviklede.

Men da en fælles fjende truer dem, opdager de, at de faktisk er bedre sammen end hver for sig.

Bag filmen står instruktøren Joel Crawford, som også er manden bag Kung Fu Panda-filmene og Shrek den lykkelige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce