Annonce
Midtfyns Posten

En af de store hyldes: Festival er klar med årets første navn

Hardinger Band er første navn på Midtfyns Festival 2021. Pr-foto
Midtfyns Festival 2021 er rykket til starten af september, og nu er arrangøren klar med første navn.
Annonce

Ringe: Det er kun ganske få uger siden, de frivillige kræfter bag Midtfyns Festival meldte ud, at årets udgave af musikbegivenheden rykkes fra maj til 3.-4. september.

Nu er samme folk så klar med åretS første navn, og det er Hardinger Band, der optræder på dyrskuepladsen, oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Hardinger Band består af Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup, som alle var medlemmer af Shu-bi-dua. Derudover er guitaristen B-Joe og trommeslageren Flemming Olsen med i bandet, der leverer de største Shu-bi-dua-sange.


Vi er rigtigt glade for, at Hardinger Band vil tage os med tilbage til Bundesens storhedstid.

Kim Skovby Klindt, leder af Midtfyns Festival


Netop Shu-bi-dua var et band, der optrådte adskillige gange på festivalen i Ringe, og hvor der blev sunget med på "Den røde tråd", "Sexchikane", "Hvalen Hvalborg", "Fed Rock" og mange, mange, mange flere hits.

- Vi er rigtig glade for, at Hardinger Band vil tage os med tilbage til Bundesens storhedstid, og jeg er sikker på, at det bliver en mindeværdig aften med fest, fællessang og måske en lille klump i halsen, når vi mindes de mange gode koncerter med Shu-bi-dua. Jeg vil i hvert fald anbefale at medbringe både kiks og kleenex, siger Kim Skov Klindt, leder af festivalen i pressemeddelsen.

Han henviser blandt andet til, at frontfiguren i Shu-bi-dua, Michael Bundesen, gik bort i november, og koncerten bliver derfor også en hyldest til den affdøde sanger.

Det bliver i øvrigt den 30. udgave af Midtfyns Festival, og den anden af slagsen siden frivillige genoplivede den i 2019. 2020-udgaven blev aflyst på grund af corona.

Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce