Annonce
Midtfyns Posten

Endnu et tankanlæg i Ringe: Circle K åbner nyt truckanlæg

Circle K åbner nyt truckanlæg på Bygmestervej 2 i Ringe ved siden af Ingo, der fortsætter med at være tankanlæg på adressen. Foto: Circle K
Lastbiler får nye brændstofmuligheder, når Circle K åbner nyt truckanlæg tæt ved rundkørslen i Ringe ved siden af Ingo, der fortsætter som tankanlæg for bilister.

Ringe: Rundkørslen i Ringes østlige del tæt ved motorvejsafkørslen er tankstationernes mekka, hvor der i øjeblikket ligger tre tankstationer i hver sit hjørne af det trafikerede knudepunkt. Det er OK, Ingo og Oil tank & go.

Nu kommer der endnu et tankanlæg, for Circle K åbner torsdag den 15. april et truckanlæg på Bygmestervej 2 i Ringe. Det bliver ved siden af den ubemandede tankstation Ingo, der er søsterselskab til Circle K. Ingo fortsætter som tankstation på adressen, hvor man altså udvider med et anlæg beregnet til lastbiler.

Det nye truckanlæg skal ses som en udvidelse af netværket af tankstationer og giver nye og bedre tankningsmuligheder for virksomheder og chauffører på Midt- og Sydfyn, oplyser Circle K i en pressemeddelelse.

Annonce

På anlægget kan der tankes Miles Diesel, og som noget nyt kan man også tanke AdBlue.


Med en strategisk god placering imellem de to største fynske byer Odense og Svendborg og meget tæt på motorvejsafkørsel Ringe kan det kun være en tidsbesparende gevinst at tanke på dette anlæg.

Kim Vermø, formand for Fyns Vognmandsforening


Hos Circle K håber man, at det nye truckanlæg både vil vække begejstring hos de sydfynske kunder og gøre noget godt for klimaet. Det skal også ses som en investering, der skal bidrage med fortrængningen af CO2 i fremtidens tunge transportsektor.

- Hos Circle K ser vi flydende brændstoffer som en del af den fremtidige løsning på den tunge transport. Derfor er vi glade for, at vi sammen med vores søsterselskab Ingo kan tilbyde vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer forbi Ringe. Investeringen er fremtidssikret, da tankanlægget også vil kunne føre HVO diesel samt metanol uden de store omstillinger og dermed effektivt kunne bidrage med fortrængning af CO2 i fremtidens tunge transport, siger Kresten Nordborg Jensen, senior manager hos Circle K.

God placering

Ud over at tilbyde fremtidens flydende brændstof, så vil anlægget også støtte op om vigtige investeringer i infrastrukturelle forhold for den tunge transport. Det nye truckanlæg ligger let tilgængeligt fra motorvejen, der er gode ind- og udkørselsforhold samt god plads på stationen omkring pumperne og det er nemt at komme ind til anlægget - også med lang transport.

Kim Vermø, formand for Fyns Vognmandsforening, ser frem til at bruge det nye tankanlæg i Ringe. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Hos Fyns Vognmandsforening glæder man sig til det renoverede anlæg.

- Med en strategisk god placering imellem de to største fynske byer Odense og Svendborg og meget tæt på motorvejsafkørsel Ringe kan det kun være en tidsbesparende gevinst at tanke på dette anlæg, siger Kim Vermø, formand for Fyns Vognmandsforening.

Annonce

Kaffe og wienerbrød

Der er officiel åbning af anlægget torsdag den 15. april, hvor man komme forbi og se anlægget, selvfølgelig under coronasikrede forhold.

For interesserede naboer og kunder inviterer Circle K til kaffe og wienerbrød torsdag den 15. april mellem kl. 13.30-16.30 på Bygmestervej 2 i Ringe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Klumme: Ekspropriation

Annonce