Annonce
Midtfyns Posten

Et liv som dansk fremmedarbejder

Marianne og Niels Fabricius fortæller om deres mange år i udlandet ved et arrangement i Ryslinge Frimenighed søndag den 25. oktober. Privatfoto
Annonce
Marianne og Niels Fabricius fortæller om deres mange år i udlandet. Privatfoto

Ryslinge: Søndag den 25. oktober er der kirke, kaffe og fortælling i Ryslinge Frimenighed. Som sædvanlig begynder arrangementet med gudstjeneste kl. 9.30 i Nazarethkirken ved Mikkel Crone Nielsen, hvorefter der er kaffe og fortælling i salen.

Som ung, nyuddannet ingeniør rejste Niels Fabricius i 1970 til Holland til et job i et stort, internationalt firma i olieindustrien. Selv om det ikke havde været meningen fra starten, gik der 43 år, før han igen kom tilbage til Danmark på permanent basis. De sidste 30 år var han ledsaget af Marianne, og sammen vil de fortælle om, hvordan det har været som danskere at bo, arbejde og leve med fremmede kulturer i syv forskellige lande i Europa, Caribien, Fjernøsten og Mellemøsten, om hvordan man håndterer 15 forflytninger og 18 forskellige job – og om livet som ’ledsagende hustru’, oplyses det i en presseomtale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce