Annonce
Midtfyns Posten

Få en snak med stenklub

I øjeblikket er der lukket i Davinde Stenmuseum pga. risikoen for coronasmitte, men både børn og voksne kan stadig få en snak med steneksperter - nu sker det bare digitalt, på www.fynskestenklub.dk. PR-foto
Annonce

Davinde: Den fynske Stenklub har som så mange andre foreninger indtil videre aflyst alle møder, åbningsdage i Davinde Stenmuseum samt stenslibning i Hus 88, Blangstedgaard.

Til gengæld er der sørget for at både klubbens medlemmer og andre sten-interesserede kan holde kontakt via klubbens hjemmeside, www.fynskestenklub.dk, hvor der nu er oprettet et diskussionsforum, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

En del af det nye forum er, i en forsøgsperiode, åbent for alle. Det betyder, at de stenfindere, som ellers plejer at få hjælp af de frivillige i Davinde Stenmuseum til at identificere deres fund, nu i stedet kan stille spørgsmål og lægge billeder af deres sten og fossiler på klubbens forum og måske få en digital snak med Den fynske Stenklubs eksperter.

Da Sundhedsstyrelsen siger god for ture i naturen, opfordrer Den fynske Stenklub folk til at komme ud på stranden og finde nogle sten og dele dem med andre på www.fynskestenklub.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce