Annonce
Midtfyns Posten

Fællessang på plejehjem: Musik med fire generationer for beboerne på Tingager Plejehjem

Fire generationer var samlet, da Alsanggruppen og beboerne på Tingager Plejehjem var samlet til fællessang med behørig afstand. Privatfoto
Beboerne på Tingager Plejehjem kunne synge med på danske sange, da de fik besøg af Alsanggruppen, hvor der var musik og sang med fire generationer.
Annonce

Ringe: Fællessang hver for sig er blevet udbredt i disse coronatider, og selv om man ikke må være tæt sammen, kan man godt synge sammen. Det kom beboerne på Tingager Plejehjem i Ringe til at mærke forleden.

Lise-Lotte Liengaard og Karin Vium Jensen fra Alsanggruppen besøgte Tingager Plejehjem søndag 5. april, hvor de glædede beboerne med musik og sang.

- Vi mødtes på græsplænen i midten af plejehjemmet, beboerne kom ud og stod i behørig afstand, vinduer og døre blev slået op, og alle sang med. Heldigvis viste vejret sig fra den bedste side med blå himmel og fuld sol, fortæller Inge Steen Davidsen, social- og sundhedsassistent på Tingager Plejehjem.

- Lise-Lotte Liengaard havde sin mor, to døtre og et barnebarn med, så der var altså fire generationer samlet. Mange beboere blev synligt rørte over dette indslag på en corona-fyldt søndag, fortæller Inge Steen Davidsen.

Der blev spillet "I østen stiger solen op" og fire andre dejlige danske sange fra højskolesangbogen.

Tingager Plejehjem er kommunens største plejehjem med 58 lejligheder.

Beboerne på Tingager Plejehjem nød alsangen i det smukke forårsvejr. I alt blev der sunget fem sange fra den danske sangskat. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce