Annonce
Midtfyns Posten

Fællesspisning i Liv i Stationen i Ringe

Liv i Stationen arrangerer igen fællesspisning i den gamle stationsbygning i Ringe. Arkivfoto
Annonce

Ringe: Man kan komme og smage luksusudgaven af spaghetti bolognese, når Liv i Stationen onsdag den 9. september kl. 17.30 indbyder alle børn og voksne, unge og gamle til fællesspisning på Ringe Station.

De sidste to år har Liv i Stationen indbudt sine medlemmer og alle andre interesserede til fællesspisning. Først én gang om måneden, men nu hver anden uge, da der har vist sig stor og stabil interesse for initiativet, oplyser Liv i Stationen.

Kl. 17.30 sættes den sunde og velsmagende mad på bordet, vi synger en årstidsang, og så går snakken livligt henover bordene, mens den dejlige mad sættes til livs, fortæller arrangørerne.

Liv i Stationen har besluttet at styrke sin familieprofil, hvilket har betydet, at børn op til 3 år spiser gratis med, mens det koster 20 kr. for de 4-15-årige. Voksne må fortsat slippe 60 kr.

Drikkevarer kan købes til en billig penge. At medbringe eget service er en rigtig god håndsrækning til de gæve frivillige, som står for arrangementet.

Fællesspisning på Stationen er stedet, hvor man kan komme som nytilflytter, hvor man kan mødes på tværs af generationer og altid gå gladere hjem, end man kom.

Den 22. september kl. 17.30 er der hamburgerryg, hasselback kartofler og salat på menuen. Tilmelding på spisistationen@gmail.com tre dage før arrangementet. Skriv navn og antal tilmeldte børn og voksne. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce