Annonce
Midtfyns Posten

Følg den røde tråd: Udstilling på Ringe Bibliotek forlænget

Yngve Riber udstiller sine værker på Ringe Bibliotek til og med lørdag den 25. juli. PR-foto
Kunstneren Yngve Ribers udstilling "Following the Red Thread" kan ses på Ringe Bibliotek til og med den 25. juli.
Annonce

Ringe: Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne kan nu igen åbne for besøg i udstillingssalene på Ringe Bibliotek. Kunstneren Yngve Riber har indvilliget i en forlængelse af udstillingen ”Following the Red Thread”. Udstillingen kan nu opleves til og med lørdag d. 25. juli kl. 13, oplyser biblioteket i en pressemeddelelse.

Udstillingen ”Following the Red Thread” åbnede med en velbesøgt fernisering, men kort tid efter måtte udstillingen lige som resten af landet desværre lukke ned. Besøgende skal dog ikke længere gå forgæves, da udstillingen nu igen er åben og forlænget.

Annonce

Mange udtryksformer

Yngve Riber arbejder med mange forskellige udtryksformer - alt fra malerier, over skulpturer og multimedia til dimensioner i papir og pulp. Inspirationen søges ofte i grundlæggende elementer såsom jord, plantefibre og rust, og især elementernes forgængelighed er omdrejningspunktet for mange af værkerne.

Riber har været aktiv kunstner siden 1985. Han har bidrag med i flere kataloger og har deltaget i en mængde udstillinger og symposier i ind- og udland. Udover at udstille og producere kunst, er Yngve Riber aktiv på aftenskoler og folkeuniversiteter landet over. Blandt andet underviser han i grafik på Den Ny Kunstskole under Pårup Aftenskole.

Til daglig holder han til i Odense. Mange af hans tryk findes på Fyns Grafiske Værksted, hvor han også er medlem. Yderligere medlemskaber tæller Hollufgård Artist Residents, IAPMA (International Association of Hand Papermakers and Paper Artists), Nordisk Papirmagerforening og Danske Billedkunstners Fagforening.

Udstillingen kan ses i den betjente åbningstid og er åbent for kortere ophold og besøg.

Kontakt evt. personalet inden besøg, da salene kan være optaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce