Annonce
Midtfyns Posten

Først til mølle: Tag med Midtfynsposten på guidet havevandring med slotsgartneren på Egeskov Slot

Peter Bonde Poulsen har været slotsgartner på Egeskov Slot i 24 år. Foto: Nanna Lørup Buch
50 heldige læsere kan komme med Midtfynsposten på havevandring på Egeskov Slot onsdag 22. maj - det går efter først til mølle-princippet.
Annonce

Egeskov: Egeskov Slot holder ekstraordinært åbent for 50 af Midtfynspostens heldige læsere, der kan komme på havevandring med slotsgartneren, Peter Bonde Poulsen. Det sker onsdag 22. maj klokken 19-20.30.

Peter Bonde Poulsen har været slotsgartner på Egeskov Slot de sidste 24 år, og inden da har han været slotsgartner på Fredensborg Slot i 17 år, så det er en erfaren herre, der deler ud af sine tips og tricks til haven.

Emnet er årstidens have, og turen går til aktuelle haverum samt et kig på produktionen i gartneriet/væksthuset, hvor det er højsæson for udplantning. Der bliver naturligvis også tid til en fortælling om havens historie og haverum generelt.

For at komme med på havevandringen skal man ringe til Midtfynsposten på telefon 65 45 54 34 torsdag 25. april mellem klokken 10-13 - man kan maksimalt få to billetter. Der er plads til 50 heldige læsere på turen, og det går efter først til mølle-princippet.

Der er også mulighed for at komme ind og se de populære væksthuse. Foto: Nanna Lørup Buch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce