Annonce
Midtfyns Posten

Familien Baggers hus har leveret det optimale

Villaen er i et plan og med rene linjer

Efter 12 år med optimale forhold for en familie på fem, kan Pia og Michael Bagger gøre status med god samvittighed.

Annonce

Ringe: - Vi har virkelig været glade for at bo her, og vi kommer helt sikkert til at savne det, lyder det enstemmigt fra ægteparret Bagger, der har besluttet sig for at sælge det hus, de fik opført i 2006 i det vestlige Ringe.

- Der var kun mark, da vi var herude for at kigge på byggegrunde, men vi blev enige om, at det her var det mest naturskønne område af alle de steder, vi havde været ude at kigge, siger Michael.

Og Pia har det første møde med området stærkt i erindring.

- Jeg kan tydelig huske det. Vi kom herned en dejlig aften, hvor køerne gik på græs, og fluerne summede rundt. Så kom der nogle mennesker gående forbi og sagde hej, og det gjorde mig så glad, at de var så venlige, at jeg fik hurtigt en fornemmelse af, at her ville jeg gerne bo, siger hun og understreger, at hun ikke er blevet skuffet.

- Folk er bare generelt flinke her i området, siger hun.

Der var kun mark, da vi var herude for at kigge på byggegrunde, men vi blev enige om, at det her var det mest naturskønne område af alle de steder, vi havde været ude at kigge

Michael Bagger

Om ejendommen

Adresse: Skovager 14, 5750 RingeKontantpris: 2.585.000

Ejerudgift pr. måned: 3.200

Boligareal m2: 165

Grundareal m2: 1471

Antal stuer/vær: 1/4

Byggeår: 2006

Til salg hos Nybolig Ringe

Kontaktperson: Thomas M. Thomsen

Telefon: 62623200

Pia og Michael Bagger har sørget for, at haven er åben og nem at holde. Foto: Kurt Rasmussen
Annonce

Børnevenligt hus

Grunden blev købt, huset bygget, og da de flyttede ind, kunne deres tre drenge, Tobias, Olliver og Victor, starte i henholdsvis 1., 2. og 6. klasse på den nærliggende folkeskole.

- Alle børn i området har været omtrent lige gamle og er vokset op i trygge omgivelser, og vores drenge mener selv, at stisystemet og fællesskabet herude har gjort, at de kunne føle sig enormt trygge, siger Pia.

Og gennem deres opvækst har de 168 kvadratmeter gjort det muligt, at der også var plads til gode oplevelser inenfor.

- Der har været plads til, at drengene kunne have kammerater med hjem fra efterskole, og i julen har vi kunnet være her med hele familien bare ved at rykke bordpladsen den vej ud, siger hun og peger langs med spisebordet ud mod stuen.

Fra terrassen er der en flot solnedgang over skov og mark både sommer og vinter
Annonce

Voksenvenlig fremtid

I dag er den ældste søn flyttet, og de to næste er på spring, og derfor har forældrene været på forkant med, hvad der så skal ske.

- Vi har nået de 50 år, og nu har vi mulighed for at få fokus på nogle andre ting i vores liv, og selvom vi kommer til at savne huset, er vi enige om, at der simpelthen er for mange rum at holde styr på, siger Pia og virker sammen med sin mand helt afklaret med situationen.

- Det her hus har været fantastisk, og vi har fået det optimale ud af det. Men nu vil vi flytte til noget mindre, der forhåbentlig kommer til at være lige så optimalt, og hvem ved, måske bliver det med en form for simpel living, siger hun og sætter en prik over i'et.

- Men hovedsagen er, at vores kommende hus passer nøjagtigt til os, siger hun og får et smil af sin mand.

Pia og Michael bagger har lagt vægt på, at alle rum skulle have et optimalt lysindfald
Haven er kun afgrænset af to hække, der løber parallelt med huset
Huset ligger nærmest frit i sit eget landskab
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce