Annonce
Midtfyns Posten

Farshag Kholghi i nabokrig i Ferritslev Fritidshus

Farshad Kholghi er på scenen i "Nabokrig" i Ferritslev Fritidshus. Privatfoto
Annonce

Ferritslev: Fredag d. 31. januar kl. 19.30 gæster Louise Schouw Teater fra Frederiksberg scenen i Ferritslev Fritidshus med forestillingen "Nabokrig".

Den pensionerede skoleleder, Svend, og hans hustru, Irene, har boet i deres rækkehus på den blinde vej i over 30 år. De har gjort den blinde vej til en vej med snorlige hække og velorganiserede haver. En dag flytter den alternative behandler, Ib, og hans clairvoyante kone, Zana (tidligere Trine), samt hunden Charlie ind i huset ved siden af. Som pligtopfyldende naboer møder Svend og Irene op for at byde dem velkommen. De har medbragt gaver - hjemmelavet æblesnaps af æbler fra eget æbletræ, samt et indrammet eksemplar af ejerforeningens vedtægter.

En række hændelser får dog æblesnapsen og det gode naboskab til at fryse til is. Zana klipper den snorlige hæk i skellet til en række fabeldyr; haven bliver brugt til Ibs alternative nøgen-behandlinger, og en længere renovering med larmende polske håndværkere får freden på den blinde vej til at forsvinde, og det udvikler sig til en vanvittig nabokrig, der kulminerer, da Charlie befrugter Svend og Irenes lille puddel. Farshad Kholghi er kendt for sin unikke og energiske fortælleform. Han jonglerer med utallige arketyper fra danskernes hverdag, når han blander humor og alvor. Komedien bliver ledsaget af nykomponeret underlægningsmusik.

Billetter købes på fritidshusets hjemmeside ferritslev-fritidshus.dk eller ved at ringe på tlf. 6598 1315.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce