Annonce
Midtfyns Posten

Ferieby-appel til foreninger: Tænk overnatninger ind

Annette Poulsen inviterer foreninger til en snak og rundvisning i feriebyen med henblik på flere overnatninger. Privatfoto
Bestyrelsen i Midtfyns Ferieby opfordrer til, at foreninger i højere grad tænker overnatninger ind, når der arrangeres stævner. 19. februar er foreninger inviteret til rundvisning og en snak om muligheder i feriebyen.
Annonce

Ringe: Siden 1. juli 2016 har det været muligt at overnatte i Midtfyns Ferieby, og det er primært private og håndværkere, der gør brug af lejlighederne i de nybyggede feriehuse.

Fremover skal idrætsfolk, klubber og andre foreninger i højere grad booke overnatninger. Det er i hvert fald håbet hos formanden for Midtfyns Ferieby, Annette Poulsen.

- Vi har så meget at tilbyde her i området og oveni det, har Ringe bare den perfekte placering til at være udgangspunkt for en ekstra overnatning i forbindelse med et stævne og lignende, siger Annette Poulsen i en pressemeddelelse.

Formanden er overbevist om, at hvis der i langt højere grad samarbejdes med de lokale foreninger om overnatningsmuligheder, vil det ikke kun komme Midtfyns Ferieby til gode, men også bidrage til Ringe bys handelsliv.

Der arrangeres i dag allerede svømmestævner og Dansk Håndbold Forbund har også fået øje på de gode faciliteter, som kan tilbydes i forbindelse med træningslejre.

- Men vi har masser af andre interessante foreninger beliggende her på Midtfyn med super fine faciliteter, og hvor de frivillige har et kæmpe netværk indenfor deres eget foreningsområde. Her kunne et tættere samarbejde omkring overnatning måske føre til, at vi kan tiltrække endnu flere besøgende i og med, at vi ligger lige i hjertet af Danmark, siger Annette Poulsen.

Onsdag den 19. februar kl. 19-20 inviteres foreninger i Ringe og omegn til en rundvisning i feriebyen.

- Vi har som frivillig bestyrelse brug for al den hjælp, vi kan hente hos hinanden til at få skabt de gode kontakter, så vi på sigt kan opnå maksimal belægning i Midtfyns Ferieby og udnytte de unikke muligheder som vores værelser og ikke mindst beliggenhed giver – så vi håber at foreningerne er friske på en dialog med os, siger Annette Poulsen.

Tilmelding til 19. februar skal ske til coordinate@live.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce