Annonce
Midtfyns Posten

Festdag i Stentevang Børnehave og Vuggestue

Børn og personale i Stentevang Børnehave og Vuggestue i Ringe hejste for 13. år i træk det grønne spirer-flag. Privatfoto: Rikke Sørensen
Annonce

Ringe: Den private institution Stentevang Børnehave og Vuggestue i Ringe kunne fredag den 18. september hejse det grønne spirer-flag for 13. år i træk. Det grønne flag er en markering af, at der i institutionen er et særligt stort fokus på naturen.

- Vi lægger stor vægt på at give børnene et endnu større kendskab til naturen og dens mange muligheder for læring. I løbet af det sidste års tid har vi derfor bl.a. bygget vores eget insekthotel, passet og vedligeholdt vores køkkenhave, hvor børnene har været med til at forspire, lægge kartofler i jorden, passe dem, gravet dem op, vasket og skrællet dem, fortæller pædagog Kristine Lykke Riis fra Stentevang Børnehave og Vuggestue.

- Derudover har vi også holdt høstfest, sorteret affald til genbrug, hvor vi efterfølgende har været på besøg hos kommunens genbrugsstation, hvor børnene blev guidet gennem dens mange muligheder samt lavet nedbrydningsforsøg. Vi har også bygget huler, lavet mad over bål, været på ture i skoven og cyklet ture på vuggestuens ladcykel, fortæller hun.

Efter tale og flaghejsning var der hygge med hjemmelavet kartoffelsuppe og fladbrød lavet over bål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce