Annonce
Midtfyns Posten

Firbenet eventyr og stærke kvinder i Ringe Bio

Hunden Bølle er hovedpersonen i eventyr udover det sædvanlige. PR-foto
Der er både noget for børn og voksne de kommende dage i Ringe Bio.
Annonce

Ringe: I uge 32 kan man i Ringe Bio se familiefilmen “Bølle på Eventyr”.

Filmen handler om den forkælede hund Bølle, der lige siden han var lille hvalp, har levet et overdådigt liv i et stort palæ med alle mulige bekvemmeligheder og stort set ingen ansvar.

Da Bølles velhavende ejer dør, står han for første gang på egne poter i en ny og skræmmende verden, hvor han pludseligt er blevet til den lille grimme ælling. Samtidig ansætter grådige slægtninge en uærlig og excentrisk hundefanger til at finde Bølle, som i mellemtiden har fundet ud af, at han skal arve den gamle dame.

Bølles flugt fra hundefangeren fører ham til mødet med den barske og hjemløs hund Rousey, som lærer Bølle smarte kneb i den virkelige verden, og den 18-årige musiker Zoe, der kæmper for at finde sin plads i verden. På deres egen unikke måde hjælper både Zoe og Rosey Bølle med at finde ud af, hvad der betyder mest her i livet: Ikke alt det, du har - men hvem du i virkeligheden er og hvordan du kan hjælpe andre.

Filmen spilles torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 15 og er med dansk tale.

Annonce

Hotte unge stjerner i "Little Women"

Dramaet 'Little Women' er den syvende filmatisering af Louisa May Alcotts klassiske roman (på dansk 'Pigebørn').

Instruktøren Greta Gerwig står bag, og rollelisten bugner af tidens hotteste unge stjerner, Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson og Timothée Chalamet.

Udover den nye generation ses også garvede navne som Meryl Streep og Laura Dern i større roller.

"Little Women" kan ses i Ringe Bio i denne uge. PR-foto

Historien følger de fire March-søstres opvækst i tiden omkring den amerikanske borgerkrig, hvor deres far gør tjeneste, mens moderen er hos dem.

Meg, Jo, Beth og Amy er alle passionerede, kunstneriske og vidt forskellige. Alligevel er søstrene tæt knyttet af et unikt sammenhold - og ikke mindst af et brændende behov for at leve livet som individer i en mandsdomineret verden. 'Little Women' var nomineret til seks Oscars, heriblandt Bedste film, og modtog prisen for Bedste kostumer.

Filmen spilles torsdag den 6. aug. til og med torsdag den 13. august kl. 1930– sidste dag dog kl. 14 som Seniorfilm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce