Annonce
Midtfyns Posten

Flere unge spiller volleyball i Ringe

Midtfyns Volleyball Klub har gang i flere aktiviteter og har fået flere unge til at spille volleyball. Arkivfoto: Andreas Bastiansen
Midtfyns Volleyball Klub er den eneste klub syd for Odense med ungdomsvolley, og klubben oplever stor tilgang af unge spillere, hvilket giver udfordringer.
Annonce

Ringe: Midtfyns Volleyball Klub har fuld damp på aktiviteterne, og klubben oplever stor tilgang af ungdomsspillere, hvilket giver udfordringer for klubben.

- Det kræver fleksible træningstider, intensive og udviklende trænere, aktiviteter udover træning (stævner, camps, klubarrangementer) og opbakning fra forældre.

- Midtfyns Volleyball Klub er den eneste klub syd for Odense, der også tilbyder ungdomsvolleyball. Det er desværre den udvikling, der har været i store dele af landet, at der bliver færre og færre steder, udenfor storbyerne, hvor klubberne tilbyder reel træning for ungdom, siger klubbens formand, Troels Sundstrup.

Klubben tilbyder nu, at der kommer en instruktør rundt på skolerne for at tilbyde kidsvolley i idrætstimerne. Klubben deltager også i et årligt skolestævne, der afvikles i Idrætscenter Midtfyn.

Midtfyns Volleyball Klub holder primært til i Midtfyns Gymnasiums Hal, hvor der trænes og spilles kampe.

Annonce

Frivillige til Heartland

Frivillighed i klubben er også en vigtig medspiller, når det gælder klubånd, påpeger klubben. En flok frivillige drager af sted til Heartland Festival på Egeskov Slot, hvor der tilbydes fælles camp under festivalen, der foregår sidst i maj.

Volleyballklubben ser også frem til det traditionsrige sommerstævne, hvor over 100 mennesker har en festlig og fornøjelig dag på græs- og sandbanerne bag Midtfyns Gymnasium.

Der bliver også Volleycamp af tre dages varighed i løbet af sommerferien. Ved den seneste camp i Midtfyns Gymnasiums Hal deltog 35 børn og unge fra hele Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce