Annonce
Midtfyns Posten

Flyttemandens flytning: Flyttefirma er flyttet til Ringe

Claus Petersen er flyttet med sit flyttefirma, CP Flytteservice, fra Hillerslev til Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Claus Petersen har flyttet sit firma CP Flytteservice fra Hillerslev til Ringe, og beliggenheden tæt ved motorvejen har givet bedre faciliteter og flere kunder.
Annonce

Ringe: Det var ikke nødvendigt at tilkalde en flyttemand, da Claus Petersen skulle flytte sit firma fra Hillerslev til Ringe. For Claus Petersen har de seneste 18 år været selvstændig flyttemand, og 1. oktober sidste år flyttede han sit firma CP Flytteservice fra en placering på Assensvej 188 på den anden side af rundkørslen ved Hillerslev til Bygmestervej 32 i Ringe tæt ved motorvejen.

- Det har givet flere kunder, efter at vi er flyttet til Ringe. Vi er blevet mere synlige, fortæller Claus Petersen.

Annonce

Tæt ved motorvejen

Den 52-årige flyttemand er også glad for beliggenheden tæt ved motorvejen, som gør det nemmere at komme frem, når lastbilerne med flyttelæs skal transporteres rundt i landet.

Flytningen til Ringe har også gavnet medarbejderne. CP Flytteservice har fem fastansatte og tre-fire afløsere.

- De ansatte har fået bedre faciliteter med badeforhold, siger Claus Petersen, mens han viser rundt i den store maskinhal, hvor der er opmagasineret flyttelæs fra gulv til loft.

Claus Petersen har i 18 år været selvstændig flyttemand. Han fortæller, at folk i dag har større flyttelæs, end da han begyndte som flyttemand. Foto: Hardy Hounsgaard

- Vi opbevarer flyttelæs for folk. Det kan være folk, der er fraflyttet deres gamle bolig, men endnu ikke er flyttet ind i deres nye bolig. Eller folk der er rejst til udlandet og har behov for at få opbevaret deres møbler, fortæller han.

Annonce

Større flyttelæs

I de 18 år, han har været flyttemand, har han oplevet en udvikling i mængden af folks private habengut.

- Folks flyttelæs er blevet større. Når vi flytter for private, har vi typisk 80-100 kasser. Før i tiden kunne vi nøjes med 40 kasser. Folk får flere og flere ting, siger Claus Petersen, der også flytter for virksomheder.

- Vi kører Danmark tyndt og kører også til udlandet. Men vi udfører også mange opgaver for folk i Faaborg-Midtfyn-området, fortæller flyttemanden.

Der er masser af kasser, møbler og andet indbo opbevaret i hallen, som Claus Petersens firma CP Flytteservice er flyttet ind i på Bygmestervej i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard

Han overtog i december 2014 Heden Flytteforretning, og det firmanavn indgår stadigvæk som en del af CP Flytteservice. Begge firmanavne står da også på facaden ud mod Bygmestervej.

Claus Petersen foran sit nye domicil på Bygmestervej i Ringe, hvor både CP Flytteservice og Heden Flytteforretning, som han overtog i december 2014, holder til. Foto: Hardy Hounsgaard

CP Flytteservice råder over to lastbiler og en mindre kassebil, så både store og små opgaver kan løses.

Claus Petersen har i 18 år været selvstændig flyttemand. Der er blevet mere plads til opbevaring og bedre faciliteter for medarbejderne, efter at CP Flytteservice er flyttet til Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce