Annonce
Midtfyns Posten

Foderstof-revyen er udtaget til DM

Merete Bang har indtaget rollen som en nordkoreansk nyhedsoplæser. Privatfoto

Den midtfynske revy skal kæmpe med 29 andre om de danske mesterskaber i lokalrevy

Annonce

Ryslinge: Seks gange er de danske mesterskaber i lokalrevy blevet afviklet i Juelsminde. Nu er Dansk Revyfestival vokset sig så stor, at den fylder et helt koncerthus lige midt i Danmark. Carl Nielsen-salen i Odense Koncerthus bliver nemlig rammen om det 7. DM i lokalrevy, og Foderstofrevyen er blandt de 30 revyer, der indtager den fynske hovedstad den 21. og 22. september.

- Vi er heldigvis sluppet gennem nåleøjet og har fået udvalgt et nummer til semifinalen. Vi tror på, at vi kan hente en af de eftertragtede priser med hjem, siger Hans Bruun, der er talsmand for Foderstof-revyen.

Foderstof-revyen deltager med monologen, Koreanske nyheder, der blev vist på scenen i Ryslinge i marts 2018 og fik rigtig mange publikumsstemmer.

- Næsten alle revyer har haft noget med om Trump og Nordkorea, men vi har haft vores egen helt specielle indgangsvinkel til temaet, og vi kunne mærke, at publikum var vilde med det, så det glæder vi os til at præsentere, siger Hans Bruun, der ser frem til en weekend i revyens tegn.

Næsten alle revyer har haft noget med om Trump og Nordkorea, men vi har haft vores egen helt specielle indgangsvinkel til temaet, og vi kunne mærke, at publikum var vilde med det, så det glæder vi os til at præsentere

Hans Bruun
Foderstof-revyen opfører en gang om året en revy med lokalt afsæt blandet med nationale og internationale temaer. Privatfoto
Annonce

Opbakning

- Vi tager afsted hele holdet fra Foderstof-revyen, og det, der er så herligt, er, at vi møder en masse mennesker fra de andre revyer, som vi kender fra tidligere mesterskaber og som er med på, at vi skal inspirere hinanden. Der er ikke noget med at være negative mod hinanden, der bliver bakket op på kryds og tværs, siger han.

Revyholdet har nogle supportere med til Odense, men håber på endnu flere. Der er nemlig også en publikumspris på spil, og jo flere tilhængere på tilskuerpladserne, jo bedre chancer for at vinde den.

Og Hans Bruun forventer en festlig lørdag, der starter kl. 13 med et optog gennem Odense C.

- Alle revyfolk er klædt ud og slår på jungletrommer for at få så mange som muligt ind og opleve revyfestivalen. Revyfolket er jo nogle hyggelige mennesker, der godt kan lide at lege og more sig, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce