Annonce
Midtfyns Posten

Folk stod i kø: Netto i Ringe åbnet igen efter en måneds ombygning

Lars Nielsen har i 24 år været butikschef i Netto i Ringe, og han kunne glæde sig over stor tilstrømning af kunder, da butikken efter en måneds lukning på grund af ombygning igen slog dørene op. Foto: Hardy Hounsgaard
Der var stor tilstrømning, da Netto i Ringe efter en måneds ombygning igen slog dørene op til en ny butik, hvor alt er skiftet ud.
Annonce

Ringe: Frugt til en krone stykket, toffee biscuits til fem kroner og en liter kakaomælk til seks kroner.

Det var nogle af slagtilbuddene, som fik en stor flok midtfynboer til at stå i kø foran Netto-butikken i Vestergade i Ringe fra den årle morgenstund denne varme torsdag.

Efter at Netto-butikken har været lukket siden den 17. maj på grund af ombygning, strømmede folk til butikken i det centrale Ringe, da dørene blev slået op igen den 18. juni.

- Der stod omkring 70 mennesker i kø, da vi åbnede dørene klokken otte. Jeg er glad for, at så mange gerne ville ind i butikken, og jeg er også glad for, at vi ikke måtte afvise nogen. Der er plads til 150 mennesker ad gangen i butikken, siger butikschef Lars Nielsen.

- På grund af corona har det været en stille åbningsfest, hvor vi ikke har haft musik til at spille, som vi har haft ved de tidligere ombygninger, siger Lars Nielsen, der har været butikschef i Netto i Ringe siden 1996.

Annonce

To tidligere ombygninger

To gange er butikken blevet bygget om i hans tid - i 2004 og 2013. Ombygningen her i 2020 er sket for at tilgodese nutidens forbrugsmønster, hvor der er et stigende udbud efter måltider, der er lige til at gå til.

- Vi har nu mere fokus på frugt og grønt, convenience og friske varer. Men vi har stadigvæk samme varesortiment som før, så der er ikke noget, vi ikke har længere, siger Lars Nielsen om discountbutikkens nye profil.

Annonce

Alt er skiftet ud

Mens butikken har været lukket, har håndværkere og medarbejdere knoklet med at indrette en ny butik.

Lars Nielsen, butikschef i Netto i Ringe, i frugt og grønt-afdelingen i den moderniserede butik. Bagved ses den nye "Scan&Go"-kasse, hvor man kan gå igennem med sine varer, hvis man har scannet og betalt dem undervejs. Foto: Hardy Hounsgaard

- Vi har selv bygget butikken op. Alt er blevet skiftet ud. Da det gamle inventar var pillet ud, startede vi med at lægge nye fliser på gulvet. Vi har også fået nye lamper og fået loftet malet sort i stedet for hvidt, fortæller Lars Nielsen, mens vi går rundt i butikken, hvor der torsdag formiddag et par timer efter åbningen er godt fyldt med kunder, der hilser og lykønsker butikschefen med den nye butik.

Annonce

Snart 25-års jubilæum

Som noget nyt har butikken også fået en "Scan&Go", så man kan scanne og betale varerne undervejs via en app på sin smartphone og gå igennem en separat udgangskasse uden at skulle have varerne op på båndet.

Netto i Ringe har omkring 27 ansatte, og flere af dem har været der i mange år. Ingen har dog været der så længe som Lars Nielsen, der næste år kan fejre 25-års jubilæum som butikschef i den midtfynske Netto-butik.

Den nye butik i Ringe er en af i alt 80 butikker, som Netto-kæden bygger eller renoverer i år for i alt en milliard kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce