Annonce
Midtfyns Posten

Folkemusikduo fra Øksendrup spiller i Ryslinge

Folkemusikduoen Ditte Fromsejer og Sigurd Hockings fra Øksendrup giver koncert i Ryslinge Frimenigheds Mødesal torsdag 27. februar. PR-foto
Folkemusikduoen Ditte Fromsejer og Sigurd Hockings, der driver en økologisk æbleplantage på Østfyn, giver koncert hos Ryslinge Frimenighed torsdag 27. februar.
Annonce

Ryslinge: Der er koncert i Ryslinge Frimenigheds Mødesal torsdag 27. februar kl. 19.30, hvor folkemusikduoen Ditte Fromsejer og Sigurd Hockings optræder.

Duoen Fromsejer Hockings kommer fra den østfynske landsby Øksendrup, hvor de også driver en økologisk æbleplantage med fremstilling af cider.

Deres smukke melodier og sange er inspireret af deres omgivelser og folkene dér, oplyser Peder Fjeldstad, formand Musik på Midtfyn.

Stemmer og instrumenter blandes i et personligt univers, og koncerten er bundet sammen af finurlige historier om musikken.

Ditte Fromsejer og Sigurd Hockings mødte hinanden på den københavnske folkescene i 2003, mens de stadig begge var studerende.

De var umiddelbart tiltrukket af hinandens drive og intense musikalske energi. Snart derefter startede de deres første fælles band, og siden da har de spillet sammen i mange forskellige konstellationer.

Annonce

Duo siden 2010

I 2010 blev de inviteret til at optræde som duo på North Atlantic Fiddle Convention i Skotland, og duoen Fromsejer og Hockings var dermed en realitet.

De fandt hurtigt ud af, at duoformatet for dem var en fantastisk måde at udfordre sig selv musikalske på og til at skabe ny musik i fællesskab.

Formsejer Hockings har turneret over det meste af verden og opbygget en sjælden intimitet i deres musik. De optræder i et levende, impulsivt, virtuost sammenspil.

Ditte Fromsejer begyndte sin musikalske karriere på Bornholm som fireårig og har siden spillet i store dele af verden og uddannet sig både i klassisk og folkemusikalsk violinspil - bl.a. ved University of Limerick og Syddansk Musikkonservatorium.

Sigurd Hockings er en af de mest virtuose og alsidige folk-guitarister i Danmark og har hentet inspiration til sin helt individuelle, alsidige spillestil i både Skandinavien og i det keltiske stilunivers.

Entré til koncerten er 150 kr. for medlemmer af Musik på Midtfyn og 175 kr. for øvrige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce