Annonce
Midtfyns Posten

Folketingsmedlem gav livreddende førstehjælp: Ringe har fået ny hjertestarter

Beboer i "Skovager" i Ringe Kim Nielsen og lille Viggo tager imod den nye hjertestarter fra TrygFonden, overrakt af folketingsmedlem Jane Heitmann (V). Pr-foto
Annonce

Ringe: Hverdagen er nu lidt tryggere i og omkring "Skovager" i Ringe. En ny hjertestarter fra TrygFonden har netop fundet vej til grundejerforeningen. TrygFondens lokale repræsentant, folketingsmedlem Jane Heitmann (V), har på vegne af TrygFonden overrakt hjertestarteren, ligesom seks lokale beboere har været på førstehjælpskursus med TrygFonden, så de nu er klædt på til at træde til med hurtig hjælp.

- Jeg har selv oplevet at måtte træde til med livgivende førstehjælp. Og hånden på hjertet, så tror man jo aldrig, at man får brug for det, man har lært på et førstehjælpskursus. Men når et menneske falder om for fødderne af en, så er det helt afgørende, at nogen kan træde til - det kan jo betyde forskellen på liv eller død. Jeg håber aldrig, at hjertestarteren kommer i brug - men der er en stor tryghed i, at hjælpen er nær, siger Jane Heitmann i en pressemeddelelse.

Hvert år får omkring 5400 personer i Danmark hjertestop uden for et hospital.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce