Annonce
Midtfyns Posten

For 25. år i træk bliver butik i Ringe pyntet op til jul af børn: - Bruger julemanden også mundbind?

Julepynten blev klippet med stor ihærdighed af børn fra Hættegården i Ringe, der har lavet julepynt til Netto i Ringe. Privatfoto
For 25. år i træk bliver Netto i Ringe pyntet op til jul af lokale børn. Men i år foregik det anderledes på grund af coronaen. Det er børn fra Hættegården i Ringe, der har klippet og klistret.
Annonce

Ringe: Julepynt fra lokale børn pryder igen i år Netto i Ringe. Det er et jubilæumsår for julepyntsordningen, da det er 25. år i træk, at en lokal børnehave pynter op til jul i Netto.

Lars Nielsen, der siden 1996 har været butikschef i Netto i Ringe, har haft børns julepynt til at hænge i sin butik hvert år op til jul, så i år er det 25. gang med lokal børnejulepynt i butikkens vinduer og gange.

- Det begyndte med julepynt fra mine egne børn. Siden blev det nogle af de ansattes børn, og så fik vi også børn fra de lokale børnehaver og skoler til at pynte butikken op, siger Lars Nielsen.


Det begyndte med julepynt fra mine egne børn. Siden blev det nogle af de ansattes børn, og så fik vi også børn fra de lokale børnehaver og skoler til at pynte butikken op.

Lars Nielsen, butikschef Netto i Ringe


- Det er hyggeligt, at børnene kommer ned og er her i butikken i tre-fire timer og pynter op til jul. Det er ikke de samme børnehaver, vi har til at pynte hvert år, så hver jul bliver der noget nyt julepynt at se på. Det er med til at skille os ud og vise, at vi er en lokal butik, siger Lars Nielsen.

Annonce

Sjove bemærkninger

I år er det børn fra børnehaven og vuggestuen Hættegården i Ringe, der har klippet og klistret julepynt, som nu pryder Netto i Ringe.

- Både børn og voksne i vuggestuen og i børnehaven er gået til opgaven med krum hals. Der blev klippet, klistret og alle fingerfærdighederne blev udfordret, men vi fik styr på pynten, fortæller pædagogmedhjælper Anja E. Jakobsen fra Hættegården.

Det er 25. år i træk, at Netto i Ringe får julepynt fra lokale børn til at pryde butikken. I år er det børn fra Hættegården i Ringe, der har stået for udsmykningen. Privatfoto

Undervejs blev det til sjove bemærkninger fra børnene.

- Bruger julemanden også mundbind? lød en af de underfundige kommentarer fra børnene, mens de lavede julestads.

På grund af coronaen kunne børnene i år ikke få lov til at komme ned i butikken og hænge julepynten op, som de normalt ville gøre.

- I stedet kørte jeg med mundbind ned til Hættegården med klementiner og juleslik, som de kunne hygge sig med. De ansatte i butikken har så hængt børnenes julepynt op, fortæller Lars Nielsen.

Børn fra Hættegården i Ringe har hygget sig med at lave julepynt til Netto i Ringe. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce