Annonce
Midtfyns Posten

For børn i Årslev og Ringe: Lav billeder af garnrester og papstykker

Papstykker sat sammen i firkanter og monteret på en plade giver et billede lige til at hænge op. Teknikken kan læres i workshop på biblioteket. PR-foto
Annonce

Årslev/Ringe: I anledning af Nordic Craft Week inviterer Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og Fyns Væve- og Textilkreds til en hyggelig eftermiddag, hvor kreative børn kan lave deres egne viklebilleder.

Man behøver ikke andet end garnrester og nogle papstykker for at lave viklebilleder. Firkanterne kan sættes sammen og monteres på en plade, og så har man et flot billede lige til at hænge op. De farvestrålende mønstre fra viklebillederne kan også bruges til inspiration i nye håndarbejdsprojekter i strik og vævning – eller måske til et mandala-billede, lyder det fra bibliotekerne.

Workshoppen finder sted tirsdag 3. september på børnebiblioteket i Årslev og torsdag 5. september på børnebiblioteket i Ringe. Begge dage fra kl. 15-16.30. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Nordic Craft Week er en uge, hvor Fyns Væve- og Textilkreds sammen med mange andre håndarbejdsforeninger fejrer husflid og håndværk i de nordiske lande.

Garnrester er en af ingredienserne, når der skal laves viklebilleder på biblioteket. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce