Annonce
Midtfyns Posten

For meget at nyde selv: Kom til åben have på den gamle planteskole i Boltinggaard Skov

I juli kan man komme til åben have hos 88-årige Hans Erik Andersen på Lillemarksvej 29 i Ringe. Arkivfoto: Nanna Lørup Buch
Annonce

Boltinggaard Skov: 88-årige Hans Erik Andersen har haft planteskole i Boltinggaard Skov i 35 år, inden han gik på pension i 2003.

Selvom han er gået på pension, bruger han stadig det meste af sin tid i den cirka 1 hektar store have, som han nyder at passe og holde, selvom helbredet godt kan drille lidt.

Men det hårde arbejde giver pote, oplyser han.

- Haven har aldrig været bedre, siger Hans Erik Andersen.

Hans Erik Andersens hustru gennem 59 år gik bort for snart tre år siden, og han savner derfor nogen, at dele den skønne have med. Derfor har han valgt at holde åben have i juli.

- Det er kun mig, der ser på haven - og det er for lidt, så jeg vil gerne åbne op for andre, siger han.

Der er åben have på Lillemarksvej 29 i Ringe i juli hver torsdag fra klokken 16-20 og lørdage klokken 14-18 - eller man kan aftale tid på tlf. 24 20 67 29. Der er gratis entré.

I "Vildmarken" får ukrudtet lov til at brede sig som det vil - det er det eneste sted på grunden, hvor der er fri leg for alle planterne - ellers sørger 88-årige Hans Erik Andersen for, at alt er passet og plejet. Arkivfoto: Nanna Lørup Buch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce