Annonce
Midtfyns Posten

Foredrag med rebellen fra Langeland

Onsdag 8. januar kan man opleve et foredrag med "Rebellen fra Langeland". Ole Sørensen holder foredrag på Ringe Bibliotek under overskriften "Mennesket før systemet". PR-foto
Annonce

Ringe: Onsdag 8. januar kl. 15 kommer "Rebellen fra Langeland", Ole Sørensen, og holder foredrag på Ringe Bibliotek. Det sker under overskriften "Mennesket før systemet".

I pressemeddelelsen lyder det: Foredraget handler om lidt historie: Vi skal huske at se mennesket - væk med "evidens" "målgrupper" og "sådan er det jo"-bureaukrater og så videre. Fortæller om, da dronningen kom forbi. Og om tænder på Finansloven, og hvor vigtige de er. Masser af historier og anekdoter, A.S.F. og ikke mindst humor og kærlige men alvorlige spark i røven til akademikere og djøffere. Folk er mere end velkommen til at stille spørgsmål. Rebellen, Ole Sørensen, blev landskendt for sin medvirken i tv-programmerne "Rebellen fra Langeland" på DR.

Foredraget med "Rebellen fra Langeland" er starten på Midtfyns Senior 60+ foredragsrække på Ringe Bibliotek i 2020. Foredraget er gratis for medlemmer, ikke-medlemmer er også velkomne mod entré. Foreningen er vært ved kaffe og kage i pausen.

Man kan hente informationer på www.midtfynssenior.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce