Annonce
Midtfyns Posten

Foredrag om stress og selvværd

Den erfarne psykoterapeut Pia Halsted holder foredrag om stress på Stationen i Ringe. PR-foto
Annonce

Ringe: På Stationen i Ringe kan man komme til et foredrag om stress med den erfarne psykoterapeut Pia Halsted søndag den 1. november kl. 10.30-12.

- Stresser du dig selv og ødelægger dit selvværd? Står du op hver morgen, planlægger så mange opgaver, at du ikke kan nå dem og skuffer dig selv dagligt? Hvad forventer du af dig selv, og hvad tænker du om dig selv? Mange har lave tanker om, hvad de selv kan, men har alligevel skyhøje forventninger til sig selv. Det fører til mange modsatrettede følelser og tanker. Jo større modsætningerne er, jo værre kan du komme til at behandle dig selv, lyder det i en omtale af arrangementet.

- Forventninger og stress er tæt forbundne. Ofte glemmer mennesker, at vi netop er mennesker - ikke robotter. Når du føler, at du ikke slår til eller gør det godt nok, så begynder du at tro, at du er den eneste, der ikke kan, at du ikke er dygtig nok, og måske er den næste, der bliver fyret. Du sammenligner dig med andre og tænker, at I må være ens. Det er I ikke. Vi er alle forskellige, lyder det fra arrangøren.

Ved foredraget kan du høre mere om, hvad du selv kan gøre. Hvor skal grænsen gå, hvordan bliver du god nok i dit eget mind-set, hvordan får du energi i stedet for, at energien forsvinder?

Foredraget er gratis, og hvis man vil med, kan man sende en sms til 30424958 og skrive navn og 1.11. Begrænset antal deltagere, oplyser arrangøren Liv i Stationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Midtfyns Posten

Julekoncert i Sdr. Nærå Kirke

Midtfyns Posten

Julevandring rundt i Ringe

Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Annonce