Annonce
Midtfyns Posten

Foredrag om stress på jobbet

Psykoterapeut Pia Halsted holder foredrag om stress på jobbet, når hun gæster Stationen i Ringe søndag den 18. oktober. PR-foto
Annonce

Ringe: Søndag den 18. oktober kl. 10.30-12 kan man høre et foredrag om stress på jobbet med den erfarne psykoterapeut Pia Halsted. Det foregår på Stationen i Ringe.

- Travlhed og at prøve at nå det hele er en kendt hverdag for de fleste mennesker. Stress opleves forskelligt af forskellige mennesker og kommer til udtryk på mange måder. Nogle mennesker løber dobbelt så stærkt og glemmer sig selv og sine omgivelser, andre mister pusten og kan slet ikke få noget fra hånden. Uanset reaktion er begge dele tegn på, at belastningen er ved at være for stor, og at det er tid til at stoppe op og få styr på belastningsbalancen, lyder det i en omtale af arrangementet.

- Stress er et eksistensgrundlag, og du kan ikke komme af med den, men du kan lære dit personlige stressmønster at kende og sætte ind der, hvor du har brug for det.

Til foredraget kan man lære mere om det personlige stressmønster, hvilke indsatser der kan få dig til at stoppe op, prioritere i forhold til din situation og få dit samarbejde og integritet i bedre balance, så du navigerer ud fra realistiske forventninger til dig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce